haraj logo
جستجو

تارت موس سفید با سس تمشک

 

مواد لازم :
آرد ساده 195 گرمشکر 2 قاشق سوپخوریپودر کاکائو خالص 2 قاشق سوپخورینمک 1/4 قاشق چایخوریکره یا روغن گیاهی (ترد کننده شیرینی) 120 گرمآب 4 تا 5 قاشق سوپخوریشکر 120 گرمشیر 330 میلی لیترزرده تخم مرغ کمی زده شده 3 عددشکلات سفید خرد شده 180 گرمخامه ی زده شده 120 میلی لیترتمشک یخ زده که یخ آن باز شده باشد 300 گرمآبنشاسته ی ذرت ( آرد ذرت) 1 قاشق سوپخوریژله ی انگورفرنگی قرمز 105 گرم

مدت زمان آماده سازی : -۵ دقیقه

مدت زمان پخت : ۲۵ دقیقه

زمان کل : ۲۰ دقیقه

برای : ۸ نفر

تصویر

تارت موس سفید با سس تمشک

طرز تهیه: فر را از قبل تا دمای 220 درجه سانتیگراد گرم کنید.

 

برای تهیه پاستری شکلاتی، آرد، شکر، کاکائو و نمک را در یک کاسه ی متوسط مخلوط کنید. کره یا روغن گیاهی را به قطعات ریزی به اندازه نخود فرنگی های کوچک خرد کنید. هر بار 1 قاشق سوپخوری آب روی خمیر بپاشید، با چنگال بزنید تا مرطوب شود. خمیر را به شکل یک گلوله درآورید. 

 

روی سطحی که کمی آرد پاشی شده است خمیر را به شکل یک دایره 32 سانتی درآورید. پاستری را در یک قالب تارت 28 سانتی متری که کف آن متحرک باشد جای دهید.

 

. پاستری را از کنار لبه ها درون قالب فشار دهید و لبه ی آن را برابر قالب تارت برش بزنید. روی پاستری را با فویل آلومینیوم دولایه بپوشانید. آن را به مدت 12 تا 15 دقیقه بپزید یا تا زمانی که خشک شود. پاستری را روی توری فلزی خنک کنید.

 

برای تهیه مواد درون آن، در یک قابلمه ی متوسط شکر و ژلاتین را مخلوط کنید. شیر و زرده ی تخم مرغ را هم بیفزایید. آن را روی حرارت ملایم بپزید تا ژلاتین حل شود، مخلوط به تدریج غلیظ شود و غل بزند. 

 

شکلات را در آن بریزید و هم بزنید تا ذوب شود. قابلمه را به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که نسبتا ببندد در یک کاسه ی بزرگ حاوی آب یخ قرار دهید و مدام هم بزنید. یا اینکه مخلوط ژلاتین را به کاسه ای منتقل کرده و یک ساعت در یخچال قرار دهید یا تا زمانی که ببندد و هر از گاهی هم بزنید (پس از گذشت 40 دقیقه شروع کنید به سرکشی کردن وضعیت مخلوط). 

تارت لیمو و مرنگ خوش آب و رنگ

 

خامه ی زده شده را بزنید تا زمانی که نرم شود، آن را با مخلوط ژلاتین قاطی کنید. این مواد را درون پاستری خنک شده بریزید. آن را 4 تا 24 ساعت یا تا زمانی که سفت شود سرد کنید.

 

برای تهیه سس تمشک، آب تمشک ها را بگیرید، شربت آن را نگه دارید. آنقدر آب به شربت اضافه کنید تا حجم آن برابر 180 میلی لیتر شود. در یک قابلمه ی کوچک شربت را با آرد ذرت مخلوط کنید. ژله ی انگور فرنگی را در آن بریزید. آن را روی شعله ی ملایم بپزید تا زمانی که غلیظ شود. آن را 2 دقیقه ی دیگر نیز بپزید. تمشک ها را با آن مخلوط کنید. به خوبی آن را سرد کنید و با تارت سرو کنید.

 

 

 می تونی نان تارت آماده رو از فروشگاه اینترنتی با کمترین قیمت و بالاترین کیفیت بخری و در کمترین زمان تحویل بگیری:)

 

تصویر نان تارت</p

آخرین آموزش ها
برترین ها