haraj logo
جستجو

سوپ گندم

مواد لازم :
برنج : 1 فنجانگندم : 1 فنجانجعفری خرد شده : 1 فنجانهویج : 3 عددلوبیا قرمز : نصف فنجانمرغ : نیم کیلوپیاز : 1 عددکره یا روغن زیتون : 2 قاشقنمک و ادویه : به مقدار لازمرب گوجه فرنگی : 1 قاشقآبلیمو : 2 قاشق


در ابتدا 1 فنجان برنج پاک شده را به همراه نصف فنجان لوبیا قرمز پاک شده را بشویید و درون یک قابلمه بزرگ بریزید سپس نیم کیلو مرغ را (که بهتر است تکه های سینه بدون استخوان باشد) را هم درون قابلمه ریخته و به همراه 5 لیوان آب بگذارید بپزند.

سوپ گندم


پس از یک ساعت و نیم پختن، درب قابلمه را باز کنید 2 قاشق کره یا روغن زیتون، مقداری نمک و ادویه و 1 قاشق رب گوجه فرنگی و 1 فنجان گندم خیس کرده را اضافه نمایید و درب قابلمه را ببندید تا باز هم همه مواد با هم بپزند و گندم ها پخته و نرم شود.

 سوپ گندم


گندم را حتما یک شبانه روز خیس کنید و هنگام مصرف آب آن را ریخته و با یک آب دیگر بشویید بعد به قابلمه اضافه نمایید.


1 عدد پیاز و 3 عدد هویج را هم شسته، پوست گرفته و خرد کنید و به درون قابلمه بریزید. جعفری را که از قبل ریز خرد کرده اید به قابلمه اضافه کنید سپس حرارت گاز را کم کنید تا همه مواد به آرامی پخته شوند.

سوپ گندم

این سوپ به 4 ساعت زمان برای پخت کامل احتیاج دارد وقتی سوپ آرام آرام در حال پختن است حبوبات آن به پخت کامل می رسد وقتی مطمئن شدید که حبوبات خوب پخته شده، 2 قاشق آبلیمو را هم به عنوان چاشنی به سوپ اضافه نمایید و بگذارید سوپ به غلظت کافی برسد سپس در ظرف مناسب سرو کرده و نوش جان کنید. می توانید مقداری کنسرو نخود سبز هم به دلخواه برای تزیین اضافه کنید.

سوپ گندم

آخرین آموزش ها
برترین ها