haraj logo
جستجو

آش گندم

 

مواد لازم :
پیاز داغ 5 قاشق غذاخوری  سیر داغ 3 قاشق غذاخوری  نخود اش 250 گرم لوبیا چیتی 250 گرم  گندم پوست کنده 400 گرم  سبزی آش 1 کیلوگرم نعنا خشک 1 قاشق غذاخوری  کشک به مقدار لازم  نمک و فلفل به مقدار لازم

مدت زمان آماده سازی : ۱۵ دقیقه

مدت زمان پخت : ۱۸۵ دقیقه

زمان کل : ۲۰۰ دقیقه

برای : ۶ نفر

عکس

 

 

آش گندم ساده

 

 

 

طرز تهیه : از شب قبل حبوبات ( لوبیا و نخود ) را در اب خیس کنید. درون قابلمه گندم شسته شده و حبوبات خیس خورده شده را با کمی بریزید و بگذارید تا بپزند و نرم شوند.

 

پس از پختن و نرم شدن حبوبات میتوانید سبزی اش را که شسته اید و خرد کرده اید ( میتوانید سبزی های اش را درشت چرخ کرده یا با چاقو ریز کنید ) بهمراه پیاز داغ و سیر داغ به اش اضافه نمائید ( در هنگام سرخ کردن پیازو سیر زردچوبه و فلفل را اضافه کنید تا با پیاز و سیر تفت بخورند ).

 

پس از اضافه کردن تمام مواد حرارت گاز را ملایم کنید و اجازه دهید تا آش کاملا جا بیفتد و غلظت پیدا کند. سپس اش را در ظرف کشیده و با کشک ، پیاز داغ ، سیر داغ و نعنا داغ تزئین کنید.

 

نکته ها : در صورت تمایل میتوانید در انتهای پخت درون اش مقداری کشک اضافه کنید. این اش گوشت ندارد اما اگر دوست داشتید میتوانید کمی گوشت قرمز را جداگانه بپزید و همزمان با اضافه کردن سبزی ها اضافه نمائید.

 

برای تهیه نعنا داغ کمی نعنای خشک را در مقداری اب خیس کنید سپس اب اضافه را گرفته و درون روغن تفت دهید تا رنگ نعنا تغییر کندو کمی تیره تر شود.

 

سبزی های آش شامل ترکیبی از جعفری ، تره ، گشنیز و اسفناج است ، اگر اسفناج در دسترس نبود از برگ چغندر میتوانید استفاده کنید.

طرز تهیه حلیم گندم

 

آخرین آموزش ها
برترین ها