haraj logo
جستجو

کاپ کیک کرم شکلاتی گردوئی

 

مواد لازم :
پودر گردو آسیاب شده 1 فنجانشیره طلائی یا عسل 2 یا 3 قاشق و ½ فنجانپودر کاکائو 1/3 و 1 فنجانوانیل 3 قاشق چایخوریبادام هندی خرد شده 2 فنجانروغن نارگیل ½ فنجانآب ½ فنجان

مدت زمان آماده سازی : ۲۵ دقیقه

مدت زمان پخت : ۵ دقیقه

زمان کل : ۳۰ دقیقه

برای : ۱۰ نفر

تصویر

 

 

مواد لازم برای تهیه کاپ کیک کرم شکلاتی گردوئی

  

 

عکس

 

طرز تهیه: پودر گردو را همراه با 3 قاشق شیره طلائی، ½ فنجان پودر کاکائو و 1 قاشق چایخوری وانیل درون غذاساز یا مخلوط کن بریزید تا مواد چسبناک و خرد شوند.10 تا 12 عدد قالب کاپ کیک حاضر کنید و مواد را درون آنها پخش کنید و به کف قالب فشار دهید.

 

بادام هندی خرد شده را 10 تا 15 دقیقه در آب بخیسانید و سپس آبکشی کنید.

 

بادام هندی را با شیره طلائی، وانیل و آب درون غذاساز بریزید. مخلوط را آنقدر بهم بزنید تا غلیظ و حجیم شود. سپس پودر کاکائو و روغن نارگیل را اضافه کنید و مجددا مخلوط کنید. اگر لازم بود، دور ظرف را چند باز بتراشید و سپس دوباره آن را مخلوط کنید.

 

مواد را روی محتویات کاپ کیکها بریزید و آنها را پر کنید. قالبها را درون فریزر قرار دهید تا چند ساعت سفت شوند. بعدا کاپ کیک ها را روی بشقابهای سرو برگردانید و سپس روی آن را باشکلات و گردو تزئین کنید.

 

 

آخرین آموزش ها
برترین ها