haraj logo
جستجو

نان موز گردویی

مواد لازم :
تخم مرغ : 4 عددآرد : 2 پیمانهکره : 2 پیمانهشکر : 2 پیمانهگردو : 300 گرمموز : 4 عددبکینگ پودر : 2 قاشق چایخورینمک : 1 قاشق چایخوریپودر دارچین : 1/2 قاشق چایخوری

 به نام خدا

 سلام به هاراجی های خلاق ... و هنرمند ...


 ابتدا تخم مرغ ها را در داخل ظرف مناسبی شکسته و آن ها را با هم زن دستی خوب هم می زنیم تا سفیده و زرده تخم مرغ ها با هم مخلوط شده و کاملا ترکیب شوند و مایه روان و شل درست شود.

سپس آن را آماده کنار می گذاریم.


آرد را دو الی سه بار الک می کنیم تا نا خالصی نداشته باشد بعد در داخل ظرف مناسبی می ریزیم و آماده کنار می گذاریم.


گردو ها را شکسته و مغز آن ها را در داخل نایلون تمیز و زیپ داری می ریزیم و بعد با گوشت کوب آن ها را کوبیده تا له و پوره شوند بعد در داخل ظرف مناسبی می ریزیم و آماده کنار می گذاریم.


 موز ها را پوست گرفته و آن ها را به نوبت در داخل ظرف مناسبی با چنگال له و پوره می کنیم و آن را آماده کنار می گذاریم.

نان موز گردویی

 

 حال در ادامه آرد الک شده را در داخل ظرف مناسب و نسبتا بزرگی می ریزیم و بعد بکینگ پودر و نمک را اضافه می کنیم سپس مواد را با قاشق زیر و رو کرده تا کاملا با هم مخلوط شوند.


بعد کره را در داخل ظرف مناسبی می گذاریم و 15 الی 20 دقیقه در دمای اتاق نگه می داریم تا کمی نرم شود سپس شکر را اضافه نموده و با هم زن برقی آن را به مدت دو دقیقه هم می زنیم تا مواد مخلوطی تقریبا به شکل خرده نان در آید.


حال در ادامه تخم مرغ زده شده را اضافه می کنیم و با هم زن برقی مجددا یک الی دو دقیقه هم می زنیم تا کاملا مواد با هم مخلوط شده و ترکیب شوند.


 بعد مغز گردو پوره شده و پودر دارچین را اضافه می کنیم و مواد مخلوطی را خوب هم می زنیم تا مواد ترکیب شده یک دست شود.


فر را روشن می کنیم و دمای آن را روی 180 درجه سانتی گراد تنظیم نموده تا گرم شود.


 حال در ادامه مواد مخلوطی را به کاسه حاوی مواد ترکیب شده آرد اضافه نموده و با لیسک مواد را خوب زیر و رو کرده و هم می زنیم تا کاملا با هم مخلوط شوند.


سپس مایه خمیر نان موز گردویی را در داخل قالب چرب شده می ریزیم و سطح آن را با پشت قاشق صاف و یک دست کرده سپس قالب را در داخل فر گرم شده به مدت 60 الی 70 دقیقه می گذاریم.

نان موز گردویی

 

بعد از زمان مقرر برای این که مطمئن شویم نان موز گردویی ما کاملا مغز پخت شده است یک خلال دندان و یا یک چاقوی تمیز را در وسط نان موز گردویی فر می بریم اگر تمیز بیرون آمد و خمیری به آن نچسبیده بود نشانه این است که نان موز گردویی ما کاملا پخته است.

نان موز گردویی

 بعد 8 الی 10 دقیقه صبر می کنیم تا از حرارت نان موز گردویی کاسته شود بعد آن را در داخل ظرف سرو بر عکس می کنیم و در اندازه های دلخواه با چاقوی تیزی برش می زنیم و همراه خانواده محترم به عنوان یک میان وعده عالی و مغذی میل کنید.

نوش ...جان ...

نان موز گردویی


به جای کره می توانید از هر روغن دلخواه و یا از مارگارین استفاده کنید.

اگر دوست داشتید که نان موز گردویی شکلاتی درست کنید به اندازه دو قاشق غذا خوری پودر کاکائو را به مواد مخلوطی آرد اضافه کنید و به همان مقدار از آرد کم کنید.

 برای این که خمیر مایه نان موز گردویی بعد از پخت به قالب ما نچسبد چند راه وجود دارد می تدانید داخل قالب را اول کمی با روغن مایع چرب می کنیم و بعد یک مشت آرد را در داخل قالب می ریزیم و کف و دیواره های قالب را آردی کرده و در آخر آرد اضافه را خارج می کنیم.

و یا فقط کمی با روغن مایع چرب کنید و یا داخل قالب کاغذ روغنی پهن کنید.

آخرین آموزش ها
برترین ها