haraj logo
جستجو

سوپ سبزیجات

مواد لازم :
پیاز : دوعدد متوسط شلغم : 2 عدد هویج : 2 عدد اسفناج : پاک شده 2 فنجان ترشک : به میزان دلخواه آبگوشت یا شیر : 4 لیوان اسپاگتی : نصف لیوان کرفس : یک فنجان خرد شده سیب زمینی : 2 عدد خرد شده کره : 100 گرم نمک : به مقدار لازم روغن : به مقدار لازم فلفل دلمه ای : 2 عدد آرد : به مقدار لازم

سوپ سبزیجات یک غذای کاملا خوش رنگ و غنی از ویتامین ها است که شما می توانید خیلی زود آن را آماده کرده و نوش جان کنید. اگر کفگیرتان ته دیگ خورد و چیزی تو خونه نبود برای اهالی خانه درست کنید؛ میشه با سبزیجات هم غذای خوبی درست کرد. چون این سوپ غنی از ویتامین هاست شما هم می توانید مثل من بخشی از مواد را هم حذف کنید یا سبزیجات دیگری اضافه کنید.


سبزیجات شامل پیاز، شلغم، کرفس، فلفل و هویج را خرد می کنیم. ظرفی را روی شعله گاز می گذاریم و کمی روغن اضافه می کنیم. وقتی روغن داغ شد، سبزیجات خرد شده را روی روغن می ریزیم و کمی تفت می دهیم.

 سوپ سبزی


آب گوشت مواد بعدی هست که اضافه می کنیم اگر آب گوشت نداشتید از شیر می توانید استفاده کنید فقط قبل از اضافه کردن شیر باید سبزیجات را با کمی آب نیم پز کنیم. سیب زمینی ها را به صورت نگینی خرد کرده به مواد اضافه می کنیم. اسفناج و ترشک را هم همینطور اضافه می کنیم و هم می زنیم. در این مراحل حتما شعله گاز را روی ملایم قرار می دهیم تا سبزیجات زیادی له نشود. در آخر نمک اضافه می کنیم.


اسپاگتی را در قابلمه ای جدا داخل آب جوش می ریزیم و بعد از اضافه کردن نمک کمی صبر می کنیم نرم شود و سپس به سبزیجاتمان اضافه می کنیم. برای انکه سوپ غلظت لازمه را داشته باشد می توانیم کمی آرد را در کره سرخ کرده و داخل سوپ بریزیم. این اتفاق زمان باید بیفتد که سوپ را از روی شعله بر می داریم.

سوپ سبزیجات

آخرین آموزش ها
برترین ها