haraj logo
جستجو

سبزی پلو با ماهیچه انواع سبزی پلو

 

مواد لازم :
برنج 1 کیلوپیاز بزرگ 1عددسبزی پلوئی (تره، جعفری، شوید، گشنیز و کمی شنبلیله) 1.5 کیلوگوشت ماهیچه 750 گرم روغن 8 قاشقزعفران سائیده شده 1 قاشق مرباخوری نمک و فلفل

مدت زمان آماده سازی : ۱۰ دقیقه

مدت زمان پخت : ۹۵ دقیقه

زمان کل : ۱۰۵ دقیقه

برای : ۶ نفر

عکس

سبزی پلو با ماهیچه

 

 

  

طرز تهیه: برنج را در آب نمک نیم ساعت خیس کنید.سپس پیاز را شسته و درون زودپز ریز کنید. گوشت ماهیچه را درون زودپز قرار دهید و 3 لیوان آب درون زودپز بریزید و گوشت را بپزید. پس از پخت گوشت باید یک ملاقه آب داشته باشد.

 

برنج را در قابلمه آبجوش بریزید و وقتی کمی نرم شد آبکش کنید. سعی کنید وقتی برنج دان تر است آن را بردارید. 3 قاشق روغن ته قابلمه مورد نظر بریزید و نصف لیوان آبجوش اضافه کنید. برنج آبکش شده را آرام آرام در قابلمه بریزید و سبزی را در لا به لای آن قرار دهید. 5 قاشق روغن و آبگوشت را روی برنج بریزید و اجازه دهید تا برنج دم بکشد.

 

وقتی برنج دم کشید یک یا دو کفگیر از پلو را در زعفران حل شده در آبجوش بریزید. سبزی پلو را در دیس بریزید و پس از قرار دادن گوشت روی آن، پلو زعفرانی را روی آن بکشید.

 

 

آخرین آموزش ها
برترین ها