haraj logo
جستجو

قورمه سبزی

مواد لازم :
لوبیا قرمز : 5 قاشق غذاخوری نمک و فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم پیاز : 1 عدد روغن : به مقدار لازم زعفران دم کرده : به مقدار لازم لیمو عمانی : 2 عدد گوشت مرغ : 200 گرم برنج : 4 پیمانه تره : 500گرم جعفری : 500گرم شنبلیله : گرم100 اسفناج : 150گرم گشنیز : 100گرم


ابتدا در مرحله اول پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و در یک تابه با مقداری روغن تفت می دهیم تا سرخ و طلایی شود و بعد از اینکه پیاز سرخ و طلایی شد به ان  نمک و فلفل و زردچوبه اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا یکدست شود.

 


در این مرحله گوشت  مرغ را ریز می کنیم و بعد از شستن ان به تابه پیاز داغ اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم و اجازه می دهیم چند دقیقه ای روی حرارت باقی بماند و بعد مقداری زعفران دم کرده را به ان اضافه می کنیم تا با گوشت مزه دار شود.

 


در این مرحله لوبیا قرمزی را که از شب قبل در اب خوابانده بودیم را به قابلمه مواد  قورمه سبزی اضافه می کنیم و 3 لیوان اب به ان اضافه می کنیم  و اجازه می دهیم حدودا یک ساعت ونیم روی حرارت ملایم گاز گوشت ولوبیا قرمز بپزد و اماده شود.

 قورمه سبزی


سپس در این مرحله سبزی قورمه سبزی را  که شامل تره و جعفری و گشنیز و شنبلیله و اسفناج تفت می دهیم با مقداری روغن تا از حالت خامی دربیاید و رنگ ان تغییر کند و به صورت تیره دربیاید.

بعد ازگذشت یک ساعت ونیم سبزی تفت داده را به مواد قورمه سبزی اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا کاملا مواد اماده شود.

قورمه سبزی


نوبت به درست کردن برنج می رسد که به صورت کته در می اوریم و  4پیمانه برنج را در یک قابلمه با مقداری اب روی حرارت اجاق قرار می دهیم تا اماده شود  سپس نمک و روغن داخل قابلمه می ریزیم وهم می زنیم تا برنج نرم و اماده شود ودر مرحله اخر دمکنی را روی ان می گذاریم تا برنج پخته شود.

قورمه سبزی

 

آخرین آموزش ها
برترین ها