haraj logo
جستجو

کرمفیل وانیلی

مواد لازم :
تخم مرغ : یک عدد زرده تخم مرغ : دو عدد شکر : نصف پیمانه نشاسته ذرت : یک چهارم پیمانه نمک : نوک قاشق چای خوری شیر : 2 پیمانه عصاره وانیل : یک قاشق چای خوری کره : 55 گرم


ابتدا تخم مرغ رو توی ظرف مناسب می شکنیم و زرده ها رو به تخم مرغ اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم تا یک دست بشه. بعد شکر و نمک و نشاسته ذرت رو بهش اضافه می کنیم و با دور تند با هم زن به مدت 5 دقیقه هم می زنیم تا رنگ مخلوط از زرد به کرم تغییر رنگ بده و کمی هم غلیظ تر بشه. توی یه ظرف مناسب شیر و وانیل رو می ریزیم و میذاریم تا شیر داغ بشه. وقتی شیر دو قول خورد از رو حرارت برش می داریم. اول کمی از شیر رو به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم و هم می زنیم تا تخم مرغ ها نپزن. در چند مرحله شیر رو با احتیاط اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم.وقتی اضافه کردن شیر تموم شد حالا کل مخلوط شیر و تخم مرغ رو به ظرفی که توش شیر جوشیده بود بر می گردونیم. ظرف رو می ذاریم روی حرارت ملایم تا کمی غلیظ بشه.



بعد از گذشت تقریبا پنج دقیقه  به غلظت مناسب میرسه.از روی حرارت برش می داریم. حالا میذاریم تا کمی از داغی بیوفته. 5 دقیقه برتی این کار کافیه. حالا کره رو به قطعات کوچیک خورد می کینم و به مخلوط شیر و تخم مرغ اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کامل آب بشه و با مخلوط مون حسابی ترکیب بشه. 

کرمفیل



حالا کرمفیل رو از یه صافی رد می کنیم تا گلوله نداشته باشه. بعد توی یه ظرف در دار می ریزیم و میذاریم داخل یخچال به مدت 2 تا 3 ساعت بمونه. بعد داخل قیف میریزیم و روی کیک یه بیسکوییت یا هر چی که دوست دارین باهاش سرو کنید میریزیم. 

کرمفیل در اصل میشه گفت نوعی کرم برای تزیین کیک و کلوچه هست که بسیار دلچسبه. 

کرمفیل

آخرین آموزش ها
برترین ها