haraj logo
جستجو

رولت دو رنگ مرغ و گوشت

مواد لازم :
گوشت چرخ کرده : 300گرم فیله مرغ : 300گرم جعفری : 100گرم هویج : 50گرم زرشک : 50گرم گردو خرد شده : 70گرم پیاز : 2عدد روغن مایع : 80گرم رب گوجه فرنگی : یک پیمانه آبلیمو : 3قاشق غذاخوری زعفران دمکرده : نصف فنجان نمک : به مقدار لازم فلفل : به مقدار لازم پودر دارچین : 1 قاشق چایخوری ادویه کاری : 1 قاشق چایخوری کدو : یک عدد گوجه فرنگی : 2عدد متوسط آب : به مقدار لازم


ابتدا یک عدد پیاز را چرخ کنید نیمی از آن را با فیله های مرغ چرخ کنید و نیمی از پیاز را نیز با گوشت چرخ کرده ( گوساله یا گوسفندی) مخلوط کنید. سپس زردچوبه، ادویه و نمک و فلفل و دارچین را نیز به هردو اضافه کنید.


برای تهیه سس رولت یک پیاز را رنده کرده با مقداری روغن سرخ کنید و رب را به آن اضافه کرده تفت دهید. سپس نمک و فلفل و آبلیمو و گوجه فرنگی رنده شده را نیز به آن اضافه کنید و در آخر یک لیوان آب جوش به آن بیافزایید و شعله را خاموش کنید.


گوشت مرغ را روی سلفون پهن کنید به طوری که قطر آن یک و نیم سانتی متر باشد. سپس گوشت قرمز را روی آن پهن کنید و خوب صاف کنید. سپس جعفری خردشده، هویج حلقه ای شده ، کدوی پخته حلقه ای شده، زرشک و گردوی خردشده را روی آن ها بریزید و خوب پخش کنید.

رولت دو رنگ مرغ و گوشت


آن ها را از یک طرف به صورت رولی بپیچید و سپس داخل تابه دوطرفه یا تابه چدنی بگذارید.

رولت دو رنگ مرغ و گوشت


سس آماده شده را اطراف آن بریزید. درب آن را بگذارید تا یک ساعت ونیم با حرارت ملایم بپزد.

رولت دو رنگ مرغ و گوشت


سپس رولت را درآورده پس از سردشدن برش بزنید و نوش جان کنید.

آخرین آموزش ها
برترین ها