haraj logo
جستجو

دو پیازه میگو

مواد لازم :
میگو : 400گرمسیب زمینی : دو عدد بزرگپیاز : دوعدد بزرگنمک و فلفل : به مقدار لازمروغن زیتون : به مقدار لازمپودر سیر : به مقدار لازمرب گوجه : یک قاشق غذا خوری


ابتدا میگو هارو خوب پاک می کنیم و می شوریم. رگ سیاه پشت میگو رو حتما خارج کنید چون بیشتر بوی بد میگو برای اون رگ هست. میگو ها رو که شستیم و آب شون رفت دو قاشق پودر سیر  و کمی نمک و کمی فلفل سیاه و کمی روغن زیتون به میگو ها میزنیم و میذاریم نیم ساعت داخل یخچال بمونه. سیب زمینی ها مون رو هم نگینی درشت خورد می کنیم و می شوریم تا نشاسته ها شون بره.چون می خوایم سیب زمینی ها سرخ بشن بهتره کمی نمک به آب سیب زمینی ها بزنیم تا ترد تر بشن. آب کش می کنیم و میذاریم آب شون بره.

دو پیازه میگو


دو عدد پیاز درشت رو نگینی ریز خورد می کنیم و حسابی تو روغن تفت میدیم تا طلایی بشه. پیاز ها رو در میاریم و توی همون روغن سیب زمینی ها رو با حوصله و خوب سرخ می کنیم. وقتی سیب زمینی ها هم خوب سرخ شدن اون ها رو هم از روغن در میاریم و حالا میگو ها رو سرخ می کنیم. برای میگو بهتره زمان پخت کم باشه تا بافت نرم تری داشته باشه. اگه زیاد بپزن لاستیکی و سفت میشن که اصلا خوب نیست. وقتی میگو ها به اندازه کافی سرخ شدن حالا یک قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی اضافه می کنیم و پیازو سیب زمینی هارو اضافه می کنیم.

دو پیازه میگو


برای سرو میتونید به یه ظرف مناسب مواد رو انتقال بدید و به سلیقه خودتون تزیین کنید. این غذا رو هم با نون و هم با برنج کته قابل سرو هستش.برای تزیین من از خیار و نخود فرنگی استفاده کردم.

آخرین آموزش ها
برترین ها