haraj logo
جستجو

کیک دو رنگ

کیک دو رنگ بعد از کیک ساده احتمالاً معروف ترین و پر کاربرد ترین کیک است. کیک دو رنگ خانگی هم خیلی راحت و آسان تهیه میشود و هم مواد لازم آن ساده و دم دستی هستند. برای تهیه این کیک میتوانید از آرد سفید یا آرد سبوس دار یا ترکیبی از هر دو استفاده کنید. زمان هم زدن کیک اهمیت دارد. لازم است در مرحله اول تخم مرغ و شکر خیلی خوب هم زده شود و در مرحله آخر بعد از اضافه شدن بیکینگ پودر مایه نباید بیش از زمان لازم هم زده شود. با رعایت این دو نکته شما بدون شک کیک دو رنگ خوشمزه و پف کرده ای خواهید داشت که بافت نرم و فوق العاده ای هم دارد. این مقدار از مواد که در اینجا ذکر شده برای یک قالب گرد 20 سانتی کافی است. برای قالب های بزرگتر میتوانید مقدار مواد را دو یا سه برابر کنید.

مواد لازم :
تخم مرغ 2 عددشکر 1/2 لیوان + 1 قاشق غذاخوریروغن 1/4 لیوانشیر یا ماست 1/2 لیوانآرد سفید 1 لیوانوانیل 1/2 قاشق چایخوریبیکینگ پودر 1/2 قاشق غذاخوریپودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری

مدت زمان آماده سازی : ۱۵ دقیقه

مدت زمان پخت : ۴۵ دقیقه

زمان کل : ۶۰ دقیقه

برای : ۶ نفر

تصویر

با نصف پیمانه شکر که در مواد لازم ذکر شده کیک دو رنگ شیرینی ملایمی پیدا میکند. اگر مایل هستید کیک شیرین تر باشد میتوانید از 2/3 پیمانه شکر استفاده کنید. در ضمن میتوانید به سلیقه خود مقدار کاکائو را هم تا 1 قاشق بیشتر اضافه کنید. برای این که کیک دو رنگ به شکل گور خری در بیاید (کیک زبرا) لازم است مایه را پیمانه پیمانه روی هم بریزید که در مراحل تهیه کیک توضیح داده خواهد شد. در غیر این صورت میتوانید مایه کاکائویی را به هر شکلی که دوست داشتید روی کیک بریزید یا حتی از قالب مستطیلی استفاده کنید.

 

تصویر

 

در ادامه طرز تهیه کیک دو رنگ را با عکس مراحل و جزئیات بیشتر میبینید.

 

طرز تهیه کیک دو رنگ

 

مرحله اول:

قالب را از قبل چرب کنید و کف و دیواره آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. اگر از قالب کمربندی استفاده میکنید فقط کف آن را کاغذ روغنی بکشید. درون کاسه تخم مرغ ها را با وانیل و شکر مخلوط کنید و 5 دقیقه با همزن بزنید تا رنگ روشنی پیدا کند.

 

مرحله دوم:

سپس روغن و ماست را اضافه کنید و مجدد یکی دو دقیقه مخلوط کنید تا مخلوط یکدست و نرمی داشته باشید.

طرز تهیه سالاد مرغ و پنیر

 

مرحله چهارم:

آرد را چند بار الک کنید تا سبک شود سپس نیمی از آن را به مایه اضافه کنید و کمی هم بزنید تا یکدست شود. نیم دیگر آرد را با بیکینگ پودر مخلوط نموده و قاشق قاشق به مخلوط تخم مرغی اضافه کنید و این بار با قاشق آرام و یکنواخت مخلوط نمایید. از هم زدن بیش از حد خودداری کنید.

 

عکس

 

 

مرحله پنجم:

در کاسه دیگری کاکائو را با یک قاشق شکر مخلوط کنید. نصف مایه کیک را به پودر کاکائو و شکر اضافه کنید و هم بزنید.

 

تصویر

 

مرحله ششم:

برای کیک دو رنگ گورخری (کیک زبرا) یک ملاغه (یا پیمانه کوچک) بردارید. یک ملاغه مایه کیک ساده وسط قالب بریزید. سپس یک ملاقه به همان اندازه مایه شکلاتی درست وسط آن بریزید.

 

عکس

 

این کار را ادامه بدهید و یکی در میان مایه ساده و کاکائویی بریزید تا کل مایه استفاده شود.

 

عکس

 

مرحله هفتم:

قالب کیک را درون فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید به مدت 30-40 دقیقه قرار دهید. در آخر میتوانید یکی دو دقیقه شعله روی فر را هم روشن کنید تا روی کیک طلایی شود. کیک را پس از آماده شدن از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود. سپس از قالب خارج کرده و به صورت ساده یا تزئین شده سرو کنید.

 

عکس

 

کیک دو رنگ را میتوانید به عنوان کیک تولد هم استفاده کنید. برای تزئین میتوانید از پودر قند (و شابلون) یا از خامه قنادی فرم گرفته استفاده کنید.

 

عکس

 

نکته ها:

1- برای اطمینان از پخت کیک یک خلال دندان داخل آن فرو کنید. اگر چیزی از مایه کیک به آن نچسبید آماده است و میتوانید کیک دو رنگ را از فر خارج کنید.

2- در ضمن میتوانید ابتدا همه مایه ساده را  داخل قالب بریزید و سپس با مایه شکلاتی روی آن طرح های نامنظم بدهید.

3- میتوانید مقداری گردوی خرد شده روی کیک اضافه کنید. گردوها را لا به لای لایه های کیک زبرا بدهید یا بین مایه ساده و کاکائویی بریزید.

 

آخرین آموزش ها
برترین ها