haraj logo
جستجو

کباب ترکی گوشت

مواد لازم :
روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوریسیر : 2 حبهپیاز : 2 عددنمک فلفل : مقدار کافیروغن مایع : مقدار کافیگوجه فرنگی : 2 عددابلیمو : 2 قاشق غذاخوریپودر آویشن : مقدار کافیپودر سیر : مقدار کافیقارچ : 300 گرمفلفل دلمه ای سبز : 1 عددفلفل دلمه زرد : 1 عددفلفل دلمه نارنجی : 1 عددفلفل دلمه قرمز : 1 عددگوشت گوساله : 400 گرم راسته

یکی از غذاهای خوشمزه ومعروف و پرطرفدار ترکی ، کباب ترکی است که با گوشت مرغ و گوشت گوساله و یا ترکیب این دو به راحتی قابل تهیه است. این غذا در ترکیه به نام دونر کباب شناخته می شود و به شکل کباب گردان با گوشت مرغ و یا گوشت گوساله است که دور آتش می چرخد و هر دفعه با چاقو تکه هایی از ان را می برند و در دیس دارای پیاز و سیر و گوجه فرنگی و فلفل دلمه می ریزند.

این غذا ی خوشمزه امروزه در کل جهان بسیار پرطرفدار است و تقریبا در کل دنیا خورده می شود.

در این مطلب طرز تهیه کباب ترکی گوشت را که شامل گوشت راسته گوساله و سیر و فلفل دلمه و ادویه و پیاز و گوجه فرنگی و روغن مایع و قارچ است را برایتان می نویسم و امیدوارم این غذای ترکی را در منزل تهیه کرده و ان را برای وعده غذایی شام میل کنید.


ابتدا و برای شروع تهیه کباب ترکی ، گوشت نیمه منجمد راسته گوساله را با چاقو برشهای پهن و نازک می زنیم.سپس در مرحله بعد گوشت را مزه دار می کنیم( در صورتی که گوشت حالت نیمه منجمدداشته باشد به راحتی می توان آن را به صورت باریک و نازک برش داد) . 


سپس 1 عدد پیاز را شسته و پوست کنده و ان را خلالی خرد می کنیم و داخل یک ظرف می ریزیم و گوشت راسته گوساله خرد شده در مرحله قبل را نیز داخل ظرف می ریزیم.سپس 2 حبه سیر را پوست کنده و با سیر خرد کن له کرده و به طرف گوشت همراه با نمک و فلفل و 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون می ریزیم و انها را با گوشت قاطی می کنیم و زیر و رو می کنیم .سپس روی ظرف را حاوی گوشت را سلفون کشیده و گوشت را برای 4 ساعت در داخل یخچال می گذاریم تا گوشت مزه دار شود.


بعد از 4 ساعت استراحت گوشت راسته گوساله برش خورده ، یک تابه چدنی را روی گاز می گذاریم و زیر ان را روشن می کنیم و کمی روغن داخل تابه می ریزیم و بعد از داغ شدن روغن ،گوشت برش خرده را مرحله به مرحله و کم کم با حرارت داغ سرخ می کنیم تا هم پخته شود و هم کبابی شود( توجه شود از روغن خیلی کم استفاده شود تا گوشت اب نیندازد).سپس گوشت سرخ شده را کنار می گذاریم.


در ادامه قارچها را می شوریم و انها را با چاقو به شکل ورقه ای خرد می کنیم و گوشت را در تابه با کمی روغن همراه با 2 قاشق غذاخوری ابلیمو و نمک تفت می دهیم.

کباب ترکی گوشت


سپس 1 عدد پیاز دیگر را شسته و ان را پوست کنده و خلالی خرد می کنیم و داخل یک تابه روغن مایع ریخته و پیاز را تفت می دهیم تا سبک و نرم شود.


بعد 2 عددگوجه فرنگی و4 عدد فلفل دلمه رنگی را شسته و با چاقو انها را ریز خرد می کنیم و به تابه پیاز اضافه می کنیم و با ان تفت می دهیم تا نرم و نیم پز شوند.سپس به انها نمک و فلفل و اویشن و پودر سیر اضافه می کنیم تا مواد ما مزه دار شوند.

کباب ترکی گوشت


بعددر ادامه قارچ تفت خرده در مراحل قبل را همراه با گوشت راسته گوساله سرخ شده به مواد مرحله قبل ( مخلوط پیاز و گوجه فرنگی و فلفل دلمه ) اضافه می کنیم و با انها مخلوط می کنیم تا همه مواد خوب مخلوط شوندو مزه دار شوند.

اکنون مواد داخل نان کباب ترکی گوشت ما اماده است و باید داخل نان ریخته شود .

کباب ترکی گوشت


وقتی مواد کباب ترکی درست شد ان را لای نان پاپیتا و یا نان باگت می ریزیم و داخل ساندویچ را در صورت تمایل خیار شور و جعفری خرد شده می ریزیم و این ساندویچ خوشمزه را برای وعده غذایی شام همراه با سبزی خوردن و سس قرمز و سس سیر و ... میل می کنیم و یا به صورت پرسی این غذا را با نان دلخواه میل می کنیم .نوش جان

کباب ترکی گوشت

آخرین آموزش ها
برترین ها