haraj logo
جستجو

کنافه ترکی

مواد لازم :
رشته : کادایف 3 پیمانهآرد سوخاری : 1 پیمانهکره : 200 گرمپنیر موزارلا : 2 پیمانهشیر : کامل 2 پیمانهنشاسته ذرت : 1/2 پیمانهوانیل : 1/4 قاشق چای خوریمغز پسته : 1/4 پیمانهشکر : 1و 1/2 پیمانهآب : 3/4 پیمانهآبلیمو : 1 قاشق غذا خوریبهار نارنج : عرقش ۲ قاشق غذا خوری

با سلام خدمت همراهان همیشگی هاراج  امیدوارم حالتون خوب باشه و در کنار خانواده روزگار خوشی را سپری کنید و چرخ روزگار بر وقف مرادتون بچرخه. 

دستور آشپزی امروز آموزش تهیه کنافه ترکی است.کنافه ترکی نوعی شیرینی میباشد که همان طور که اسمش هم نیز پیدا است این شیرینی مخصوص ترکیه می باشد اما در کشورهای هم چون فلسطین و لبنان نیز تهیه می شود.شما به راحتی می توانید به راحتی با استفاده از این دستور آشپزی کنافه ترکی را در منزل تهیه کرده و خوردنش به همراه یک فنجان چای یا قهوه لذت ببرید.


برای تهیه کنافه ترکی ابتدا آبلیمو، آب و شکر را درون شیر جوش یا قابلمه ی مناسبی بریزید ظرف بر روی شعله با حرارت ملایم قرار دهید و مواد را به آرامی با یکدیگر هم بزنید تا شکر درون آب کاملا حل شود بعد از این که شربت به جوش آمد اجازه دهید پنج دقیقه مواد شربت با یکدیگر بجوشند تا شربت شما کمی غلیظ شود سپس شربت را از روی شعله بردارید و دو قاشق غذا خوری عرق بهار نارنج را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا شربت شما کاملا خنک شود، سپس آن را درون یخچال قرار دهید.


یک چهارم رشته ها را جدا کنید و سه چهارم باقی مانده ی رشته ها را به مدت یک دقیقه درون غذا ساز بریزید تا کاملا خرد شوند. کره را درون تابه ی کوچکی بریزید و تابه را بر روی شعله با حرارت ملایم قرار دهید به محض این که کره ذوب شد آن  را از روی شعله بردارید و درون کاسه ی بزرگی بریزید رشته های خرد شده را به همراه آرد سوخاری و یک دوم پیمانه شربت بهار نارنج را به کره اضافه کرده و مواد را با یکدیگر خوب ترکیب کنید قالب دایره شکلی با قطر ۲۵ سانتی را انتخاب کرده و مواد خود را درون قالب بریزید و با استفاده از یک قاشق مواد را درون قالب پهن کنید.

سپس با استفاده از ته یک لیوان یا یک وسیله ی مشابه  مواد درون قالب را به هم فشرده کنید بطوری که رشته های شما درون قالب به هم بچسبند.

کنافه ترکی


پنیر موزارلا شما اگر شور بود می توانید ان را به صورت مکعب های کوچک خرد کرده و درون یک ظرف آب سرد قرار دهید و هر ده دقیقه یک بار آب آن را عوض کنید تا شوری آن از بین برود. اما اگر از پنیر رنده شده استفاده می کنید نیازی دیگر به این کار نیست.

کنافه ترکی


درون ظرفی نشاسته ی ذرت به همراه یک لیوان آب سرد بریزید و نشاسته رادرون آب کاملا حل کنید، سپس درون شیر جوش یا قابلمه ی مناسبی شیر را ریخته و آن را بر روی شعله با حرارت ملایم قرار دهید وقتی شیر به جوش آمد محلول نشاسته و آب را به همراه وانیل را به شیر اضافه کرده و به آرامی ترکیب شیر و نشاسته ی خود را هم بزنید تا ترکیب شما علیظ شده و به غلظت فرنی برسد بعد از این که ترکیب شما به غلظت دلخواه رسید طرف را از روی شعله بردارید و پنیر موزارلا را به مواد خود که هنوز گرم هستند اضافه کنید تا پنیر درون آن کاملا حل شود.

بعد از حل شدن کامل پنیر ترکیب خود را درون قالب بر روی رشته ها بریزید و با استفاده از یک قاشق روی ان را کمی صاف کنید در انتها یک چهارم رشته های که از ابتدا جدا کرده بودید بر روی مواد خود درون قالب بریزید و سطح مواد را با رشته ها کاملا بپوشانید.

فر را روشن کرده و بر روی دمای ۱۸0 درجه سانتی گراد قرار دهید کمی صبر کنید تا فر گرم شود سپس قالب را در ردیف وسط فر قرار دهید حدود سی الی چهل دقیقه زمان لازم است تا کنافه ترکی شما کاملا پخته شده و سطح روی رشته ها طلایی شود بعد از این مدت قالب را از فر خارج کرده و صبر کنید تا کاملا خنک شود. 

بعد از این که کنافه ترکی شما کاملا سرد شد آن را درون سینی یا ظرف صاف مناسبی برگردانید شربتی را که از قبل آماده کرده اید را از یخچال بیرون آورده و بر روی کنافه خود بریزید و در انتها با مغز پسته آن را تزیین کنید.

در این مرحله کنافه ترکی شما آماده است می توانید آن را میل کنید، نوش جان

 

کنافه ترکی

 

آخرین آموزش ها
برترین ها