haraj logo
جستجو

آش شوربای عروس ترکیه

 

مواد لازم :
گوشت گردن با استخوان نیم کیلوپیاز متوسط ریز شده 1 عددهویج خرد شده 1 عددزرده تخم مرغ 3 عدددانه فلفل سیاه 10 عددآرد سفید 1 پیمانهکره 80 گرمژلاتین 2 قاشقلیمو ترش تازه 1 قاشق مرباخوریفلفل قرمز تند به میزان دلخواهنمک به میزان لازم

مدت زمان آماده سازی : ۱۰ دقیقه

مدت زمان پخت : ۱۵۵ دقیقه

زمان کل : ۱۶۵ دقیقه

برای : ۱۰ نفر

تصویر آش شوربا عروس

آش شوربای عروس (ترکیه)

 

طرز تهیه: یک قابلمه بزرگ بردارید و گوشت را به همراه مقداری آب، پیاز و دانه فلفل سیاه درون آن بریزد و آنها را به مدت 1 ساعت و نیم بپزید. هویج را زیر خرد کنید. گوشتها را از استخوان جدا کرده و ریش ریش کنید. گوشت را به قابلمه بازگردانید. هویج خرد شده را نیز بریزید و اجازه دهید با حرارت ملایم کمی بپزند. (دقت کنید تا آب آش 

 

کره را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت ذوب کنید تا کف کند. سپس آرد را در کره تفت دهید. مواد گوشت پخته شده را به قابلمه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا غلیظ شود. 10 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید.

 

آب لیمو و زرده تخم مرغ را با هم خوب بزنید. 2 پیمانه از آش در حال پخت را به آن اضافه کنید و هم بزنید. سپس آنها را به آش در حال پخت اضافه کرده و دو سه بار هم بزنید. ژلاتین را در نیم لیتر آب ولرم حل کنید و در آخر آن را روی آش بریزیدو هم بزنید. نمک و فلفل را به میزان دلخواه به آش اضافه کنید.

 

 

نکته: این آش نباید زیاد شل باشد، پس هنگام اضافه کردن آب خوب دقت کنید.

برای جلوگیری از گلوله شدن آش از آرد الک شده استفاده کنید و آن را خوب تفت دهید تا آشی غلیظ و یکدست داشته باشید.

 

آخرین آموزش ها
برترین ها