haraj logo
جستجو

بوقلمون شکم پر

بوقلمون شکم پر مجلسی یک غذای فوق العاده دوست داشتنی است که برای شام کریسمس میتواند یک گزینه ی بی نظیر باشد. بوقلمون شکم پر در قابلمه و یا در فر تهیه میشود اما ما در این مطلب طرز پخت بوقلمون شکم پر بدون فر را توضیح می دهیم و خواهیم گفت که چگونه بوقلمون درسته شکم پر را مزه دار کنید تا برای کریسمس شامی خوشمزه داشته باشید.

مواد لازم :
بوقلمون 3.5 کیلوسیب زرد 1.5 کیلوکره 250 گرمماکارونی 250 گرمآرد 2 قاشق سوپخوریشکر 1/2 پیمانهآلو برغانی (آلو قرمز) 0.5 کیلوهویج 2 عددسبزی معطر 1 دستهسیر 1 تا 2 حبهآبلیمو به میزان دلخواهنمک و فلفل به مقدار کافی

مدت زمان آماده سازی : ۲۵ دقیقه

مدت زمان پخت : ۱۲۵ دقیقه

زمان کل : ۱۵۰ دقیقه

برای : ۵ نفر

عکس

بوقلمون گوشتی خوشمزه دارد که به جز تهیه بوقلمون شکم پر ، میتوان با آن غذاهای جذابی مثل برگر بوقلمون و لوف بوقلمون هم پخت که بسیار پرطرفدار هستند. اما هیچ غذایی نمیتواند جای بوقلمون شکم پری که با سیب و آلو برغان تهیه می شود را بگیرد. این غذا بسیار خوش طعم و خوش عطر بوده و سفره ی مهمانی ها و مجالس شما را به شدت هیجان انگیز خواهد کرد. با ما همراه باشید تا به شما همراهان عزیز طرز پخت بوقلمون کریسمس را به صورت مرحله به مرحله آموزش دهیم.

اگر در هر مرحله از پخت بوقلمون شکم پر با هر گونه سوالی مواجه شدید، میتوانید آن را در قسمت دیدگاه ها با ما به اشترک بگذارید تا در اولین فرصت ابهامات شما دوستان عزیز ی را رفع نماییم.

 

طرز تهیه بوقلمون شکم پر

 

مرحله اول:

برای تهیه بوقلمون شکم پر ابتدا باید بوقلمون را به دقت تمیز کنید و بشوئید. داخل شکم آن کمی نمک و فلفل بپاشید. ماکارونی را در آب و نمک بجوشانید تا کاملا نرم شود. آنگاه 8 عدد از سیب های یک اندازه و سالم را کنار بگذارید و بقیه را پوست بکنید.

 

مرحله دوم:

1/3 از کره را در ظرفی روی شعله قرار دهید تا ذوب شود. سپس سیب های خرد شده را در کره کمی تفت دهید. ماکارونی را به آن اضافه کنید و هم بزنید. پس از مدتی آن را از روی شعله بردارید. شکر را نیز در ظرف کوچکی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب بهم بزنید تا طلائی شود. آنگاه نصف استکان آب جوش داخل شکر کارامل شده بریزید و اجازه دهید تا چند جوش بزند و ذرات شکر کارامل و کاملا حل شود. نصف این شربت را با مخلوط فوق هم بزنید و داخل شکم بوقلمون را با این مواد پر کنید و آن را بدوزید.

طرز تهیه کتلت لوبیا و قارچ

 

مرحله سوم:

بقیه روغن را در ظرفی روی شعله قرار دهید. طرفین بوقلمون را در این روغن سرخ کنید و 2 لیوان آب بریزید. سبزی معطر، چند حبه سیر، دو عدد هویج خرد شده و بقیه سیب ها را داخل ظرف بوقلمون بریزید. حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید تا بوقلمون بپزد.

 

مرحله چهارم:

در صورتی که با این مقدار آب نپخت، یک لیوان آب دیگر اضافه کنید تا کاملاً بپزد. در اواخر طبخ سیب های درسته و آلو برغان را اضافه کنید که پخته اما له نشوند. دسته سبزی معطر را از ظرف خارج کنید. بعد کمی نمک ، فلفل ، بقیه شربت کارامل و آب لیمو را داخل بوقلمون بریزید و اجازه دهید تا چند جوش بزند.

 

مرحله پنجم:

برای اینکه سس بوقلمون کمی غلیظ تر شود، یک قاشق سوپخوری سر خالی آرد را در 50 گرم کره کمی سرخ کرده و نصف لیوان آب به تدریج داخل آرد سرخ شده بریزید و مرتب هم بزنید. وقتی آرد کاملا صاف شد، این سس را داخل بوقلمون بریزید و اجازه دهید تا چند جوش بزند.

 

مرحله ششم:

سس را از صافی رد کنید و بوقلمون شکم پر را در دیس قرار دهید. نخ زیر شکم آن را خارج کنید. سیب های درسته پخته و آلو برغان را دور بوقلمون بچینید و فاصله های سیب ها را با برگ جعفری تزیین کنید. کمی از سس بوقلمون را که صاف کرده اید روی بوقلمون بدهید و آن را سرو کنید.

 تصویر

 

حالا اگر بوقلمون شکم پر را تهیه کردید و از آن لذت بردید، خوشحال می شویم تصویر آن را با هشتگ آشپزی_ایران_کوک در صفحه اینستاگرام خودتان با ما به اشتراک بگذارید. روزگارتان خوش.

آخرین آموزش ها
برترین ها