haraj logo
جستجو

سالاد زبان

مواد لازم :
نخود فرنگی پخته شده : نصف لیوانزبان پخته خرد شده : نصف لیوانگوجه فرنگی : 2 عددروغن زیتون : 3 قاشق غذاخوریبرنج پخته شده : 1/5 لیوانسس مایونز : 1 لیوانمغز کرفس : نصف لیوانهویج پخته شده : نصف لیوانآبلیمو : به مقدار کافینمک و فلفل : به مقدار کافی

یکی از بینظیرترین سالادها، سالاد زبان است، ترکیب زبان گوسفندی پخته شده در کنار سبزیجات تازه طعم فوق العاده ایی دارد توصیه میکنم که حتماا این سالاد را امتحان کنید.


یک عدد زبان گوسفند را پاک کرده، شسته و میپزیم. پس از جدا کردن پوست اضافه روی زبان آن را خرد میکنیم و به اندازه نصف لیوان از آن راجدا میکنیم.(البته هرچه مقدار زبان پخته شده در سالاد بیشتر باشد لذیذتر خواهد بود)


در یک کاسه شیشه ایی 1 لیوان سس مایونز را خالی میکنیم و 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون و مقداری نمک و فلفل را هم اضافه میکنیم و همه مواد را بهم میزنیم.(مقداری از برنج پخته را به ظرف سس برگردانید تا تهاراجسس باقیمانده ته ظرف پاک شود)

سالاد زبان


1/5 لیوان برنج کاملا پخته شده را به کاسه حاوی مواد قبلی یعنی سس و ادویه اضافه می نماییم و نصف لیوان مغز کرفس خرد شده به قطعات کوچک را (میتوانید ار مغز هم کاهو هم استفاده کنید) به همراه نصف لیوان هویج نگینی پخته شده را هم اضافه میکنیم و همه مواد را با استفاده از دو چنگال از دو طرف هم میزنیم تا تهاراجمواد مخلوط شوند. در آخر زبان خرد شده را همراه با نصف لیوان نخود فرنگی پخته شده به مواد قبل می افزاییم و باز هم مخلوط میکنیم تا همه مواد با سس ترکیب شوند. 


مایه سالاد را در ظرف دلخواه ریخته و با حلقه های گوجه فرنگی با برش هایی از تخم مرغ آب پز تزیین می کنیم. 

سالاد زبان

آخرین آموزش ها
برترین ها