haraj logo
جستجو

دمی گوجه

مواد لازم :
گوجه فرنگی متوسط : 4 عددروغن مایع : به مقدار لازمنمک : به مقدار لازمبرنج : 4 پیمانهپیاز : 1 عددفلفل و زردچوبه : به مقدار لازمرب گوجه فرنگی : به مقدار لازمکره : به مقدار لازمسیب زمینی : 2 عدد


در مرحله اول ابتدا در یک قابلمه 4 پیمانه برنجی را که پاک کردیم می ریزیم و می شوریم چون می خواهیم به صورت کته در بیاوریم و بعد روی حرارت اجاق گاز می گذاریم و مقداری نمک هم داخل قابلمه می ریزیم.

در این حین پیاز را به صورت نگینی خرد میکنیم  و در یک تابه با مقداری کره تفت می دهی.


می توانیم به جای کره از روغن هم استفاده کنیم ولی با کره خوشمزه تر  و مزه دار تر می شود.

بعد از اینکه پیاز ها طلایی و سرخ شدن به ان فلفل و زردچوبه و نمک اضافه می کنیم  و خوب تفت می دهیم بعد 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به پیاز داغ اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مزه دار شود.


در این مرحله گوجه فرنگی ها و سیب زمینی رامی شوریم و ریز ریز می کنیم بعد به مخلوط پیازسرخ شده و رب اضافه می کنیم و اجازه می دهیم کمی روی حرارت ملایم اجاق گاز بپزد و پخته شود.

در این حین برنجی را که روی حرارت گذاشته بودیم تا نرم شود  و کمی قد بکشد به ان مواد گوجه فرنگی را که اماده کردیم را اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم و اجازه می دهیم تا کاملا مواد گوجه فرنگی و برنج جذب هم شوند و مزه دار شود .

دمی گوجه


حالا دمی گوجه ای را که روی حرارت گذاشته بودیم زمانی که تقریبا اب دمی گوجه خشک شد دمکنی را روی ان می گذاریم و اجازه می دهیم زیر حرارت کم اجاق گاز اماده شود.

نوش جااان


می توانیم دمی گوجه را به همراه سبزی خوردن و یا سالاد شیرازی میل کنید.

 

 

آخرین آموزش ها
برترین ها