haraj logo
جستجو

پتاژ گوجه فرنگی

 

مواد لازم :
آب‌گوشت  5 لیوانآرد 2 قاشق سوپخوری (50گرم) کره 50 گرمرب گوجه فرنگی 3 تا 4 قاشق سوپخوری جعفری خرد شده (به دلخواه)نان تست (به دلخواه) خامه 3 قاشق (به دلخواه) نمک و فلفل سیاه

مدت زمان پخت : ۲۰ دقیقه

زمان کل : ۲۰ دقیقه

تصویر

 پتاژ گوجه فرنگی

  

طرز تهیه: قابلمه نچسبی را حاضر کنید و آرد را با کره در آن کمی سرخ کنید.

 

آب‌گوشت را کم کم داخل مخلوط آرد بریزید و هم بزنید تا آرد در آب‌گوشت کاملا حل شود و پس از اینکه چند جوش زد، غلیظ گردد. سپس رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل را اضافه کنید و اجازه دهید تا پتاژ خوب غلیط و جا افتاده شود.

 

هنگام سرو پتاژ گوجه لذیذ، کمی جعفری خرد کرده و در صورت تمایل 2 تا 3 قاشق سوپخوری خامه روی آن بریزید و با نان تست تازه سرو کنید و لذت ببرید.

 

پتاژ گوجه برای وعده شام بسیار مناسب و سبک است.

 

 

آخرین آموزش ها
برترین ها