haraj logo
جستجو

مربا گوجه فرنگی

مواد لازم :
گوجه فرنگی : یک کیلوآهک : 1/2پیمانهشکر : 1500گرمدانه سیاه هل : یک قاشق مرباخوریجوهر لیمو : 1/4قاشق مرباخوریوانیل : 1/8قاشق مرباخوریآب : مقدار لازم

 به نام خدا 

سلام عرض میکنم خدمت شما هاراجی هایه مهربون و خوش سلیقم. امیدوارم حالتون خوب باشد. امروز واستون طرز تهیه یه مربا خوش طعم  و لذیذ حاضر کردم که میتونه یه غذایه خوب و کامل برایه صبحانتون باشد و با خوردن اون در کنار خانوادتون لذت کافی رو ببرین و لحظات خوب و شادی و سپری کنید. برایه تهیه این مربا با من همراه باشید.


بهتر است گوجه فرنگی گوشتی باشد در ابتدا باید گوجه ها را به خوبی بشوویید، بعد از شستشو صبر کنید تا اب گوجه خشک شود. هنگام شستشو گوجه ها زیاد به گوجه ها فشار نیارید چون ممکنه له شوند. سپس گوجه ها را از وسط به چند تکه تقسیم کنید. اگر مایل بودید میتوانید در حین برش گوجه ها تخم آن را جدا کنید.

مربا گوجه فرنگی


در ابتدایه کارمون دو لیتر اب را درون کاسه بزرگ یا قابلمه میریزیم و اندکی اهک را به اب اضافه میکنیم تا آب و اهک با هم به خوبی مخلوط شوند. بهتر است به مدت ده دقیقه صبر کنید تا اهک در زیر اب برود و ته نشین شود. تکه هایه خرد شده گوجه فرنگی را به صووورت لایه لایه  درون یک قابلمه بگذارید و اب تصفیه شده اهک را رویه آن بریزید (برایه تصفیه آب اهک، با ملاقه آب حاصل از اهک را درون صافی میریزیم این کار را دوتا سه بار انجام دهید تا آب زلالی بدست بیاید.)  صبر کنید به مدت چهل و هشت ساعت اب تصفیه شده اهک رویه گوجه هایمان بماند.

سپس گوجه هارو از اب اهک در بیارید و خوب بشویید بهتر است این کار را با آب سرد انجام دهید و سپس گوجه هایه شسته شده را به مدت یک ساعت در اب سرد نگه دارید، در این زماان دو الی سه بار اب آن را عوض کنید.

مربا گوجه فرنگی


شکر و هل و چهار پیمانه اب را باهم ترکیب کنید و به ارامی هم بزنید. بعد از ده دقیقه باید آن را رویه حرارت متوسط بگذارید. بهتر است برایه حل شدن، شکر درون قابلمه مدام مخلوط حاصل را هم بزنید. بعد از اینکه شکر حل شد، از هم زدن آن دست نگه دارید تا شربت قواام بیاید. یک لیوان تهیه کنید و جوهر لیمو را درون یک لیوان آب حل کنید و سپس به شربت آن را اضافه کنید. بعد از سه دقیقه گوجه فرنگی هارو داخل شربت بریزید و صبر کنید تا شربت ان به مرحله جوشیدن برسد. 15 تا 20 دقیقه زمان لازم است تا مربا جا بیفتد و قوام بیاید 


در مرحله اخر پخت بهتر است وانیل را به مواد اضافه کنید. بعد از سرد شدن  درب مربا را ببندید و در یخچال قرار دهید. حتماً بعد از سرد شدن مربا آن را تست کنید اگر مربا شل بود و گوجه فرنگی ها از آن جدا شد شربت را دوباره بجوشانید تا قوام بیاید.

مرباا گووجه فرنگی ما حاضر شد امیدوارم از خوردن این مربا لذت کافی ببرید و همراه با خوردن ان لحظات خوب و خوشی رو در کنار خانواده تان سپرری کنید.


گوجه فرنگی حاوی کاروتنوئیدهای کلیدی مانند لوتئین و لیکوپن است. اینها می توانند از چشم در برابر آسیب ناشی از نور محافظت کنند. گوجه فرنگی همچنین حاوی فولات است. این به تعادل سطح هموسیستئین کمک می کند. هموسیستئین یک اسید آمینه است که در نتیجه تجزیه پروتئین است. گفته می شود که خطر حملات قلبی و سکته مغزی را افزایش می دهد.گوجه فرنگی دارای خوااص زیادی است این سبزی سرشار از پتاسیم است. پتاسیم جزو مواد معدنی است که اکثر ما به اندازه کافی در برنامه غذایی خود از آن استفاده نمیکنیم.

مصرف زیاد پتاسیم نه تنها با کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی همراه است بلکه به دلیل محافظت از ماهیچه ها در برابر زوال ، حفظ تراکم مواد معدنی استخوان و همچنین کاهش تولید سنگ کلیه نیز شناخته شده است. گوجه فرنگی از چشم محافظت می کند. گوجه فرنگی می تواند به محافظت چشم در برابر آسیب نور کمک کند. گوجه فرنگی ها پر از مواد مغذی هستند. گوجه فرنگی منبع غنی لیکوپن، لوتئین و بتاکاروتن است. اینها آنتی اکسیدانهای قدرتمندی هستند که نشان داده شده است از چشم در برابر صدمات ناشی از نور ، ایجاد آب مروارید و دژنراسیون ماکولا وابسته به سن (AMD) محافظت می کنند. .

آخرین آموزش ها
برترین ها