haraj logo
جستجو

تست پنیر و گردو با شیره افرا

 

مواد لازم :
گردو نصف شده 3/4 پیمانهشیره افرا یا شیره طلائی 1/3 پیمانهشیره ذرت رقیق 2 قاشقدانه رازیانه 1/4 قاشق چایخورینمک دانه درشت 1 نوک انگشتپنیر بز 115 گرمخامه قنادی 3 قاشقنان تست 4 برشکره برای مالیدن روی نان

مدت زمان آماده سازی : ۱۵ دقیقه

مدت زمان پخت : ۱۵ دقیقه

زمان کل : ۳۰ دقیقه

برای : ۴ نفر

عکس تست پنیر و گردو با شیره افرا

تست پنیر و گردو با شیره افرا

 

طرز تهیه: یک سینی فر، در یک سوم بالا و دیگری را در وسط فر قرار دهید و فر را در دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید. گردوها را در سینی فر بچینید و 7 تا 8 دقیقه روی طبقه‌ی پایینی تست کنید. سپس در بشقاب بریزید تا خنک شوند.

 

در تابه متوسط شیره افرا یا شیره طلائی و شیره ذرت و دانه های رازیانه و نمک را کمی بجوشانید. گردوها را اضافه کنید و شعله را کم کنید تا 3 دقیقه کمی جوش بزند و سپس از روی آتش بردارید و در ظرف پیرکس بریزید. می توان این گردوها را از یک هفته جلوتر آماده کرد. اگر سفت شدند آنها را در مایکروویو نرم کنید.

 

در یک کاسه متوسط پنیر بز را با چنگال خرد کنید. 1 قاشق خامه اضافه کنید و وقتی مخلوط یکدست شد 2 قاشق نمک به آن اضافه کنید.

 

تستها را برشته کنید. برای سرو مقدار زیادی از مخلوط پنیر را روی سطح نان کره زده قرار دهید و چند گردو روی آن بگذارید. با کمی نمک دانه درشت سرو کنید.

 

آخرین آموزش ها
برترین ها