haraj logo
جستجو

سس ترخون و دانه کاج

مواد لازم :
دانه کاج : 50 گرمکره : 50 گرمسرکه : 1 قاشق سوپخوریآرد : 1/5 قاشق سوپخوریزرده تخم مرغ : 3 عددشیر : 300 میلی لیترترخون : 1 دستهنمک : به میزان لازمفلفل : به میزان لازم

ابتدا ماهیتابه را گرم کرده و بدون اضافه نمودن روغن، دانه های کاج را به خوبی برشته نمایید. ترخون خرد شده و دانه های برشته شده کاج را با استفاده از مخلوط کن به خوبی پودر نمایید. سپس درون یک ظرف ابتدا کره ذوب شده و آرد را اضافه نموده و به خوبی هم بزنید.

در ادامه شیر فاقد چربی، سرکه قرمز، زرده های تخم مرغ را نیز ریخته و روی شعله ملایم قرار داده تا غلیظ شود. (در زمان قرارگیری محلول حاضر روی شعله، هم زدن متناوب الزامی است). در نهایت نیز پودر دانه کاج و ترخون را به همراه میزان لازم نمک و فلفل به مخلوط اضافه کنید.

سس شما آماده سرو کردن می باشد.

نکته: این سس را میتوان به صورت تازه همراه با ماهی کبابی میل نمود.

 

سس ترخون و دانه کاج

آخرین آموزش ها
برترین ها