haraj logo
جستجو

معجون نارنگی و سیب

مواد لازم :
سیب : 1 عددنارنگی : عددیخ : به میزان لازملیچی : 75 گرم

لیچی که نام دیگر آن سرخ آلو است، یک میوه ی مخصوص مناطق استوایی است که نه تنها ظاهر عجیبی دارد بلکه طعم ترکیبی خاصی نیز دارد. طعم ملایمی شبیه انگور. البته ظاهر این میوه بیشتر شبیه توت فرنگی است با این تفاوت که پوسته ی آن خاردار است و میوه ی آن سفید و آبدار، یک هسته ی  نسبتا بزرگ نیز وسط آن قرار دارد. البته زیر این پوسته ی به ظاهر خشن میوه ای لطیف قرار دارد. پوست لیچی را با دست به احتی میتوان جدا کرد. لیچی سرشار از ویتامین  C و منبع غنی از آنتی اکسیدان است. همچنین در کاهش خطر ابتلا به سکته ی قلبی بسیار موثر است.

آبمیوه و نوشیدنی خنکی که امروز طرز تهیه آن را به شما آموزش میدهیم ترکیبی است از لیچی به همراه سیب و نارنگی. برای درست کردن این معجون خوشمزه و دلپذیر ابتدا پوست لیچی ها را بگیرید و هسته ی وسط آنها را خارج کنید. نارنگی را نیز پوست بگیرید و فیبر های سفید اطراف آن ها را نیز جدا کنید. سپس آب سیب را جداگانه به وسیله آب میوه گیری بگیرید. حالا تکه های نارنگی و لیچی را در مخلوط کن قرار دهید. در ادامه چند تکه یخ به آن بیافزاید و به خوبی با هم مخلوط کنید تا معجون یکدستی به دست آورید. آب سیب را به آنها اضافه کنید و معجون را در لیوان مناسبی ریخته و با برش های خوشرنگ و زیبای نارنجی و سیب آن را تزیین کرده و نوش جان کنید.


معجون نارنگی و سیب 

آخرین آموزش ها
برترین ها