haraj logo
جستجو

تالیاتلی(tagliatelle) با گوشت قرمه سرخ شده

مواد لازم :
گوشت گاو : 750 گرمآرد ذرت : 1/3 پیمانهسس سویا : 2 قاشق غذا خوریروغن : 1 قاشق غذا خوریادویه : 1 قاشق چایخوریفلفل قرمز : 1/2 قاشق چایخوریزنجبیل : 1/2 قاشق چایخوریهویج : 2 عددپاستا : 350 گرمپیازچه : 2 عدد

تالیاتلی یا همان پاستای نواری یک پاستای واقعا ایتالیایی است که در بسیاری از غذاها کاربرد دارد امروز طرز تهیه این غذای بی نظیر را با گوشت گاو قرمه شده به شما آموزش میدهیم.بعد از جداکردن چربی اضافه گوشت گاو آن را درون کیسه ی پلاستیکی بپیچید. و به مدت 30 دقیقه تا زمانی که یخ بزند و میکروب ها و انگل های آن از بین بروند در فریزر قرار دهید. حالا به راحتی میتوانید گوشت را به صورت نوارهای باریکی برش دهید. گوشت، آرد ذرت، سس سویا، روغن و ادویه را درون ظرفی با هم مخلوط نمائید. روی ظرف را بپوشانید. و به مدت 60 دقیقه آن را در یخچال نگهداری کنید.

هویج را هم  به صورت رشته های باریکی برش دهید. روغن را درون ماهی تابه روی حرارت قرار دهید تا کمی گرم شود. مخلوط گوشت را به چند دسته تقسیم کنید و در چند نوبت به صورت جداگانه سرخ کنید. در هنگام سرخ کردن گوشت را هم بزنید تا گوشت­ ها به هم نچسبند. در پایان به وسیله کاغذ خشک کن آنها را خشک نمائید.

حالا نوبت آماده کردن پاستا است برای این کار پاستای تالیاتلی را درون ظرفی از آب جوش بدون گذاشتن درب آن بپزید تا اندکی نرم شود. بعد از آبکش کردن پاستا آن را با پیاز و کره تفت دهید و گرم نگهدارید.

هویج را به  مخلوط گوشت اضافه کنید و باهم در روغن سرخ کنید. سپس با استفاده از کاغذ خشک کن روغن اضافی آنها را بگیرید. مواد را روی پاستا بریزید و سرو نمائید.

گوشت را می­توان یک روز جلوتر هم تهیه کرد. سرخ کردن گوشت را می­توانید یک ساعت جلوتر هم انجام دهید و روی آن را بپوشانید و در یخچال نگهداری کنید. این خوراک را نمی­توانید فریز کنید. پاستا را درون مایکرویو هم می­توانید آماده کنید.

تالیاتلی با گوشت قرمه سرخ شده 

آخرین آموزش ها
برترین ها