تاگلیاتله با پستو گشنیز
مواد لازم :
گشنیز تازه خرد شده 1 دستهگردو 6 قاشقآب لیمو 1 قاشق چایخوریپنیر فتا خرد شده 1/3 فنجاننمک و فلفل سیاه به میزان دلخواهروغن زیتون 1/2 فنجانپاستا فتوچینی 1 بسته
مدت زمان آماده سازی : ۱۰ دقیقه
مدت زمان پخت : ۱۵ دقیقه
زمان کل : ۲۵ دقیقه
برای : ۴ نفر
ارزش غذایی: 663 Calories

تاگلیاتله با پستو گشنیز
طرز تهیه: گشنیز، گردو، آب لیمو، پنیر فتا، نمک و فلفل سیاه را در غذاساز بریزید و با چند پالس آنها را خرد کنید. سپس روغن زیتون را اضافه کنید و مجددا مواد را مخلوط کنید تا سس پستو مورد نظر درست شود.
آب و کمی نمک را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. هنگامیکه جوشید، پاستا فتوچینی را در آن بریزید و بجوشانید. سپس آن را آبکشی کنید و روی آن را کمی آب سرد بگیرید.
پاستا را در یک کاسه بزرگ بریزید و سس پستو را روی آن خالی و سپس مخلوط کنید.