haraj logo
جستجو

تاگلیاتله با پستو گشنیز

 

مواد لازم :
گشنیز تازه خرد شده 1 دستهگردو 6 قاشقآب لیمو 1 قاشق چایخوریپنیر فتا خرد شده 1/3 فنجاننمک و فلفل سیاه به میزان دلخواهروغن زیتون 1/2 فنجانپاستا فتوچینی 1 بسته

مدت زمان آماده سازی : ۱۰ دقیقه

مدت زمان پخت : ۱۵ دقیقه

زمان کل : ۲۵ دقیقه

برای : ۴ نفر

ارزش غذایی: 663 Calories

تصویر تاگلیاتله با پستو گشنیز

تاگلیاتله با پستو گشنیز

 

طرز تهیه: گشنیز، گردو، آب لیمو، پنیر فتا، نمک و فلفل سیاه را در غذاساز بریزید و با چند پالس آنها را خرد کنید.  سپس روغن زیتون را اضافه کنید و مجددا مواد را مخلوط کنید تا سس پستو مورد نظر درست شود.

 

آب و کمی نمک را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. هنگامیکه جوشید، پاستا فتوچینی را در آن بریزید و بجوشانید. سپس آن را آبکشی کنید و روی آن را کمی آب سرد بگیرید.

 

پاستا را در یک کاسه بزرگ بریزید و سس پستو را روی آن خالی و سپس مخلوط کنید.

 

آخرین آموزش ها
برترین ها