haraj logo
جستجو

تاکو ماهی

 

مواد لازم :
خامه ترش کم چرب 1/4 فنجانآب لیمو ترش 2 قاشقنمک و فلفل سیاهفلفل سبز 1 عددکلم قرمز خرد شده 1/3 عددپیاز کوچک اسلایس شده 4 عددروغن زیتون 2 قاشقماهی تیلاپیا فیله شده 500 گرمنان ترتیلا 8 عددگشنیز خرد شده 1/2 فنجان

مدت زمان آماده سازی : ۱۵ دقیقه

مدت زمان پخت : ۲۰ دقیقه

زمان کل : ۳۵ دقیقه

برای : ۴ نفر

ارزش غذایی: 416 Calories

تصویر تاکو ماهی

تاکو ماهی مکزیکی

 

طرز تهیه: خامه ترش و آب لیمو ترش را در یک کاسه بزرگ بریزید و خوب باهم مخلوط کنید و سپس آنها را با نمک و فلفل طعم دار کنید. نصف مواد را در کاسه ای دیگر سرازیر کنید. نصف فلفل سبز را ریز ریز کنید و آن را همراه با پیاز و کلم قرمز درون یکی از کاسه ها بریزید و خوب باهم مخلوط کنید.

 

روغن زیتون را روی حرارت ملایم در یک تابه داغ کنید و نصف فلفل سبز باقی مانده را در آن ریز ریز کنید. فیله های ماهی تیلاپیا را در کمی نمک و فلفل مزه دار کنید. فیله های ماهی را در دو نوبت در داخل تابه سرخ کنید. اگر قطعات ماهی خیلی بزرگ نباشند هر نوبت بیش از 5 تا 6 دقیقه بیشتر طول نمی کشد.

 

نانهای ترتیلا را به مدت 20 تا 30 ثانیه در مایکروویو گرم کنید.

 

فیله های ماهی را در نان های ترتیلا بریزید و روی هر لقمه را  با مخلوط کلم خامه ای پر کنید. سپس گشنیز خرد شده را در خامه باقی مانده بریزید و با لقمه های خوشمزه ترتیلا سرو کنید.

 

 

آخرین آموزش ها
برترین ها