haraj logo
جستجو

‌ نان تبریز

مواد لازم :
خمیر مایه : 1 قاشق سوپخوریآب ولرم : 1/2 پیمانهتخم مرغ : 2 عددروغن مایع : 1/2 لیوانآرد : 3 لیواننمک : یک پنسشکر : 1/3 پیمانهشکر سفید : 1 قاشق سوپخوری(برای عمل آمدن خمیر مایه(برای عمل آمشکر : 1 قاشق سوپخوری(برای عمل آمدن خمیر مایع)ماست : 1/2 پیمانهبهبود دهنده : 1 قاشق چای خوریوانیل : 1/4 قاشق چایخوریعسل : برای تزئینپودر نارگیل : برای تزئینکنجد : برای تزئین

همراهان گرامی هاراج امروز با دستور پخت یک نان خوشمزه و شیرین در خدمت شما عزیزان هستم. عزیزان این نان به نام نان تبریز معروف است و تبریزی ها این نان را اغلب در ماه رمضان برای سفره های افطاری تهیه می کنند که بسیار مقوی و خوشمزه است. به شما پیشنهاد میکنم این نان را تهیه کنید و در وعده صبحانه با عزیزانتان میل کنید.wink در مرحله اول خمیر مایه، شکر و آب ولرم را با هم مخلوط می کنیم تا جاییکه کف بکنه. در مرحله دوم تخم مرغ ها را به موادمان اضافه می کنیم. در مرحله سوم ماست غلیظ، روغن مایع یا کره به اضافه شکر و نمک و بهبود دهنده را باهم مخلوط کرده و به موادمان اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. در مرحله چهارم آرد را کم کم روی موادمان الک می کنیم. در مرحله پنجم همه مواد را به مدت 10 دقیقه با هم ورز می دهیم سپس روی آن آرد می پاشیم و به مدت 1 ساعت اجازه می دهیم تا خمیر استراحت کند.

در مرحله ششم یک قالب 30*40 را چرب می کنیم و خمیری که استراحت کرده را داخل قالب پهم می کنیم روی خمیر را مدل دلخواه می دهیم و دوباره روی خمیر را می پوشانیم تا به مدت 30 دقیقه استراحت کند. در مرحله هفتم زرده تخم مرغ را به اضافه وانیل و روغن مایع باهم مخلوط می کنیم از این مواد روی خمیرمان می مالیم بعد از این کار روی خمیر را کنجد می پاشیم و قالب را داخل فری که از قبل گرم کردیم با دمای 200 درجه، به مدت 40 دقیقه قرار می دهیم تا نان آماده شود. وقتی روی نان طلایی شد آنرا از فر خارج می کنیم و اجازه می دهیم تا حرارتش رو از دست بده و بعد روی نان را با عسل شیره مالی می کنیم و با پودر نارگیل و بادام آن را تزئین می کنیم. نان ما آماده است. نوش جانsmile

 

 نان تبریز

آخرین آموزش ها
برترین ها