haraj logo
جستجو

دلمه اسفناج

مواد لازم :
اسفناج : به میزان لازمگوشت چرخ کرده : 200 گرمپنیر پیتزا : کمیگوجه فرنگی : 2 عددجعفری : 4 قاشق خرد شدهرب : 2 قاشق غذاخوریپیاز : 1 عدد بزرگروغن : به میزان لازمتخم گشنیز : به میزان لازمنمک و فلفل : به میزان لازمآب : به میزان لازمآب یخ : مقداریآب مرغ : 1 لیوان


برای تهیه مواد داخل دلمه اول پیاز رو ریز خرد کنید. تو تابه روغن بریزید و رو گاز بذارید وقتی گرم شد پیازا رو توش بریزید و تفت بدید. نصف پیازا رو بعد تفت جدا کنید و کنار بذارید. روی نصف مونده پیاز، گوشت رو بریزید و تفت بدید.

دلمه اسفناج


نمک و فلفل و رب رو اضافه کنید و چند دقیقه بذارید تا بپزه. وقتی خواستید تابه رو از رو گاز بردارید اونموقع نصف جعفری رو بریزید و بردارید و کنار بذارید تا سرد بشه.


تا نیمه قابلمه بزرگی آب بریزید و رو گاز بذارید. بهش کمی نمک بزنید و بذارید بجوشه. وقتی آبش جوشید اسفناجارو توش بندازید تا موقعی که رنگشون عوض بشه بذارید بمونن.


قبل از اینکه اسفناجارو تو آب جوش بندازید یه کاسه آب یخ آماده کنید تا به محض تغییر رنگ اسفناجا اونارو بندازید تو آب یخ تا نرم بشن.

دلمه اسفناج


اسفناجا رو آروم از کاسه آب یخ بردارید و روی پارچه تمیزی بذارید تا پاره نشن. دو برگ اسفناج رو بردارید و جوری بذارید که پشت برگ روبه روی خودتون باشه و لبه هاشون روی هم باشه تا بزرگتر بشن و مواد بیشتری جا بدن.


کمی از مواد رو وسط اسفناج بذارد و یکم پنیر روی مواد بریزید و آروم اونو بپیچید. قسمت بسته شده اسفناج به زیر باشه و اینجوری بذارید تو ظرف فر. اینطوری همه دلمه ها رو آماده کنید و توی ظرف فر که قبلش چرب کردید، بچینید.

دلمه اسفناج


برای سس دلمه نصف پیازی که سرخ کردید رو با رب و آب مرغ و گوجه فرنگی که قبلش رنده کردیم قاطی می کنیم و نمک و فلفل و تخم گشنیز می زنیم و روی دلمه ها می ریزیم. اگه خواستید سستون کمتر باشه می تونید اول روی حرارت حجمش رو کم کنید و بعدا روی دلمه ها بریزید.


سینی فر رو تو فر بذارید و نیم ساعت صبر کنید تا دلمه ها آماده بشه. همینکه پنیرها آب شدن برای پختن تو فر کافیه.

خب عزیزان اگه دوس داشتید این دلمه سرشار از آهن رو درست کنید و از طعم عالیش لذت ببرید.

دلمه اسفناج

آخرین آموزش ها
برترین ها