haraj logo
جستجو

سوشی

سوشی (ژاپن)

مواد لازم :
برنج 2/3 لیوانسرکه برنج 3 قاشقشکر 3 قاشقنمک 1و 1/2 قاشق چایخوریجلبک نوری 4 ورقخیار بدون پوست 1 عددآووکادو خرد شده 1 عددگوشت ماهی 250 گرم

مدت زمان آماده سازی : ۱۰ دقیقه

مدت زمان پخت : ۷ دقیقه

زمان کل : ۱۷ دقیقه

برای : ۴ نفر

تصویر

 

 

طرز تهیه: در یک آب گردان 1 و 1/3 لیوان آب بریزد بگذارید تا بجوشد. برنج را در آن بریزید. هنگامیکه برنج پخت و نرم شد، آن را از روی حرارت بردارید و آبکش کنید. در ظرف دیگری سرکه برنج شکر و نمک را باهم مخلوط کنید. این مخلوط را روی برنج بریزید.

 

فر را تا دمای 150 درجه سلسیوس گرم کنید. جلبکها را روی سینی فر بیچینید و به مدت 1 تا 2 دقیقه گرم کنید.

 

عکس

 

وقتی آنها را از فر بیرون آوردید، یک لایه برنج روی هر کدام از آنها پخش کنید. خیار پوست کنده شده را به صورت باریک به 4 قسمت تقسیم کنید و هر یک قسمت را روی یک طرف از  لایه جلبک پهن کنید. آووکادو و قطعه های ماهی را هم به همین ترتیب روی لایه های سوشی قرار دهید.

 

تصویر

 

حالا می توانید جلبک را کم کم بپیچید تا کاملا رول شود. معمولا ژاپنی ها این کار را توسط چوبهای بامبو انجام می دهند.

 

عکس

 

در نهایت توسط چاقو رول را به ضخامت دلخواه ببرید و سرو کنید.

 

نکته: طعم سوشی به دلیل استفاده از ماهی خام مورد پسند همه قرار نمی گیرد به همین دلیل می توان قبل از قرار دادن آن در رول جلبک کمی آن را کباب کرد و سپس در مواد سوشی قرار داد.

 

اگر استفاده از سرکه برنج دشوار بود، می توانید از 3 واحد سرکه سیب و یک واحد آب و مقدار کمی شکر برای تهیه جایگزین آن استفاده کنید.

 

سالاد نودل تند

استفاده از مواد درون سوشی و ادویه جات بسته به سلیقه هر فرد می تواند متفاوت باشد.

 

 

آخرین آموزش ها
برترین ها