haraj logo
جستجو

ماهی شکم پر

مواد لازم :
ماهی قزل آلا : 1 عددگشنیز ریز شده : 300 گرمسیر رنده شده : 2 بوتهپیاز : 2 عددگردو : 200 گرمتمر هندی : 2 قاشق چای خوریروغن سرخ کردنی : به مقدار لازمزردچوبه : به مقدار لازمآرد : به مقدار لازم

 ابتدا باید ماهی را خوب تمیز کنید و تمام محتویات داخل شکم ماهی را خارج کنید بعد کمی نمک به گوشت آن بمالید بعد از نیم ساعت دوباره آن را بشویید؛ دلیل این امر آنست که ماهی دیگر بوی بد ندهد. برای آماده کردن مواد درون شکم ماهی باید درون ماهیتابه 2 الی 3 قاشق روغن بریزید. پیاز و سیر را درون آن سرخ کنید. سپس موادی همچون نمک، زردچوبه، فلفل، گردو خرد شده و گشنیز ریز شده را اضافه کرده و بگذارید تا خوب سرخ شود. طی 5 الی 10 دقیقه خوب هم بزنید بعد تمر هندی را به آنها اضافه کنید. (اگر به تمر هندی اصل دسترسی نداشتید میتوانید از رب انار هم استفاده کنید). بعد از گذشت 2 الی 3 دقیقه مواد را از روی حرارت بردارید. حالا نوبت به ماهی می­رسید. درون شکم ماهی را که از قبل باز کرده اید با این موادی که سرخ کردید پر کنید سپس شکمش را با نخ و سوزن  بدوزید یا با خلال دندان فیکس کنید؛ طوری که مواد از آن خارج نشود. سپس برای خوشرنگ و خوش طعم شدن ماهی، در ظرفی مقداری نمک و زردچوبه ریخته و ماهی را درون آن بزنید و غلط دهید. بعد یک تاب­ه ی مناسب ماهی برای سرخ کردن برداشته و بعد از ریختن روغن درون آن، سرخ کردن را شروع کنید. دقت کنید روغن خیلی داغ نباشد که پوست ماهی بسوزد و درون آن خام بماند. هر طرف ماهی را به مدت 15 دقیقه با حرارت ملایم سرخ کنید.

ماهی شکم پر

 

آخرین آموزش ها
برترین ها