haraj logo
جستجو

رول بادمجان شکم پر با پنیر

مواد لازم :
بادمجان : 4پیاز : 1سیر : 2گوجه فرنگی : 3سبزی معطر : به میزان دلخواهپنیر پیتزا : به میزان دلخواهنمک، زردچوبه وپاپریکا تند : به میزان دلخواهقارچ : به مقدار لازم

سلام هاراجی های عزیز. امیدوارم از این دستور استفاده کنید.


 

پیاز، سیر و قارچ را به تریتب با روغن کم تفت می دهیم. برای جلوگیری از سیاه شدن قارچ می توان 1 قاشق غذاخوری آبلیمو به آن اضافه کرد. سپس سبزی معطر را به همراه بقیه مواد به مدت 2 دقیقه تفت می دهیم. در آخر ادویه ها را ریخته و بعد از 1 دقیقه تابه را از روی حرارت بر میداریم.


 گوجه ها را رنده می کنیم. در صورت تمایل می توان مقداری از ادویه و یا سبزی معطر را با آن مخلوط کرد. می توان مقداری از همان سبزی معطر آماده شده را تقسیم و مصرف کرد.


بادمجان های ورقه شده را به میزان لازم از مخلوط قارچ و پیاز پر کرده و پنیر پیتزا را روی آن می ریزیم. سپس رول کرده و برای جلوگیری از باز شدن آن می توان از خلال دندان استفاده کرد.

رول بادمجان شکم پر با پنیر


 

رول های آماده را در کف تابه ای که قبلا چرب کرده و گرم شده می چینیم. و در آخر سس گوجه ای که آماده کرده ایم را روی آن ها ریخته و درب تابه را می گذاریم. روی حرارت ملایم به مدت 25 دقیقه قرار داده تا با همان آب گوجه پخته شود.

رول بادمجان شکم پر با پنیر


 برای تزئین می توان از گوجه گیلاسی، پنیر گودا و یا سیاهدانه استفاده کرد.

رول بادمجان شکم پر با پنیر

آخرین آموزش ها
برترین ها