haraj logo
جستجو

مرغ شکم پر

از پایه های ثابت مجالس و مهمانی ها انواع و اقسام غذا با مرغ است. تقریبا میتوان گفت غذایی که با مرغ پخته شود میتواند دل همه را به دست بیاورد و همه را راضی نگهدارد مگر اینکه مهمانان شما گیاه خوار باشند! مرغ منبع بسیار خوبی از پروتئین است، هم چنین غذای کم چربی برای شما به ارمغان می آورد که به سلامت قلب و عروق شما کمک می کند. مرغ را به شیوه های مختلف و با عطر و طعم های گوناگونی میتوان طبخ کرد؛ پس اگر سفره ای رنگین و خوش عطر میخواهید بشتابید! مرغ شکم پر اغلب بدر فر تهیه میشود اما این بار میخواهیم در مورد درست کردن مرغ شکم پر در قابلمه صحبت کنیم. همچنین موادی که داخل شکم مرغ ریخته می شود بستگی به ذائقه آشپز دارد ولی یکی از نمونه های خوشمزه ی آن مرغ شکم پر با انار است و با فر درست می شود که طرز تهیه آن را قبلا آموزش داده ایم. ما در این پست قصد داریم طرز تهیه مرغ شکم پر بدون فر را به شما عزیزان آموزش دهیم. این غذا برای زمانی که قصد ندارید از فر استفاده کنید، همچنین می خواهید غذایی مجلسی و شیک تدارک ببینید، بسیار مناسب و انتخابی عاقلانه است. پس همراه ما باشید با آموزش مرغ شکم پر بدون فر تصویری.

مواد لازم :
مرغ 1 عددمغز گردوی خرد شده 1/2 پیمانهرب انار 2 قاشق غذاخوریپیاز 1 عدد متوسطجعفری خرد شده 1/4 پیمانهگشنیز خرد شده 1/4 پیمانهکشمش 1/4 پیمانهنمک و فلفل به میزان لازم

مدت زمان آماده سازی : ۲۵ دقیقه

مدت زمان پخت : ۹۵ دقیقه

زمان کل : ۱۲۰ دقیقه

برای : ۶ نفر

تصویر

 

طرز تهیه مرغ شکم پر بدون فر

  

مرحله اول:

پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس مقداری زردچوبه، جعفری و گشنیز خرد شده، مغز گردو، کشمش و رب انار شیرین را به آن اضافه کنید. کمی نمک بزنید، تفت دهید و از روی حرارت بردارید.

 

مرحله دوم: 

مرغ را به خوبی بشویید. بال ها، گردن و قسمت دم مرغ را ببرید. اگر دوست دارید میتوانید آن را پوست بگیرید ولی با پوست بعد از پخته شدن، جلوه ی بیشتری خواهد داشت. بهتر است فقط پوست اطراف گردن و چربی های انتهای بدن مرغ را جدا کنید. داخل شکم مرغ را خالی و کاملا تمیز نمایید.

طرز تهیه سالاد کاب مرغ و با عسل و خردل

 

عکس

 

مرحله سوم:

بخشی از موادی که آماده نموده اید داخل شکم مرغ بریزید تا جایی که کاملا پر شود. سپس شکم مرغ را با نخ و سوزن بدوزید و پاها و بال مرغ را ببندید که در حین طبخ باز نشود.

 

 

مرحله چهارم: 

مرغ را در قابلمه بگذارید و باقی مانده موادی که آماده کرده اید، به آن اضافه کنید. در قابلمه آب بریزید تا حدی که نصف مرغ را بپوشاند. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و برای 1/5 ساعت بگذارید مرغ بپزد. هر نیم ساعت مرغ را به آرامی برگردانید تا هر دو طرفش کاملا بپزد ولی مراقب باشید از هم باز نشود. پس از اینکه آب مرغ کشیده شد، سپس سرو کنید.

 تصویر 

نکته ها:

در صورت تمایل میتوانید مقداری برگ سیر تازه به سبزیجات مرغ شکم پر اضافه کنید.

اگر دوست دارید مرغ شکم پر بدون فر با رب انار طعم شیرین داشته باشید طبق دستور بالا عمل کنید ولی اگر طعم ترش را ترجیح می دهید؛ از رب انار ترش، زرشک و آلو خورشتی به جای رب انار شیرین و کشمش استفاده نمایید.

همچنین میتوانید به جای رب انار از رب گوجه استفاده کنید.

موادی که در شکم مرغ میریزید به دلخواه خودتان است ولی روش دیگر تهیه مرغ شکم پر این است که برای داخل شکم مرغ از فلفل سبز و گوجه استفاده نمایید؛ سپس با پیاز سرخ شده و زردچوبه و رب گوجه و آب آن را بپزید.

در تمام روش های پخت مرغ شکم پر اگر تمایل دارید میتوانید به مرغ هنگام طبخ یک چهارم پیمانه زعفران دم کرده اضافه نمایید. 

چنانچه طعم لیمو ترش را می پسندید میتوانید یک عدد لیموی تازه را نصف کرده، آب یک نیمه را داخل شکم مرغ بچکانید، نیمه دیگر را حلقه حلقه نموده و روی مرغ در حین طبخ بگذارید. مراقب باشید لیمو در قابلمه نیفتد. پس از نیم ساعت لیمو ها را از روی مرغ بردارید.

 

تصویر

 

آخرین آموزش ها
برترین ها