haraj logo
جستجو

رشته پلو قیسی

 

مواد لازم :
برنج 2 فنجانرشته پلوئی 1 فنجانکره 100 گرمزعفران 1/2 فنجانپیاز داغ عسلی 2 فنجانبرگه زردآلو 1 فنجانشکر 1 قاشقزردچوبه، فلفل و نمک

مدت زمان آماده سازی : ۱۵ دقیقه

مدت زمان پخت : ۳۵ دقیقه

زمان کل : ۵۰ دقیقه

برای : ۳ نفر

عکس رشته پلو قیسی

رشته پلو قیسی

 

طرز تهیه: برنج را بشوئید و تقریبا یک ربع خیس کنید. آن را با مقداری نمک و روغن در آب جوش بریزید و پس از چند جوش، رشته پلوئی را در آن بریزید و هم بزنیدتا کاملا بپزند. سپس آن را صاف و آبکشی کنید.

 

یک تابه متوسط آماده کنید و برگه زردآلو و قیسی را که قبلا کمی خیس کردید، با مقداری زعفران، شکر و پیاز سرخ شده روی حرارت ملایم مخلوط کنید و کمی تفت دهید.

 

ته دیگ را قرار دهید و یک لایه برنج روی ته دیگ بریزید. مقداری از مواد تفت داده شده را روی برنج بریزید و مجددا یک لایه برنج و یک لایه از مواد تفت داده شده را روی آن قرار دهید. در پایان مقداری کره و زعفران آب گرفته را مخلوط کنید و روی برنج بدهید و بگذارید تا برنج خوب دم بکشد.

 

می توانید مقداری مرغ پخته هم لا به لای برنج قرار دهید و لذت ببرید.

 

آخرین آموزش ها
برترین ها