haraj logo
جستجو

مربای توت فرنگی

مواد لازم :
توت فرنگی : 1کیلوشکر سفید : 1کیلوآب لیموی تازه : 2قاشقآب : نصف لیوان



توت فرنگی

مرحله دوم مربای توت فرنگی:

در این مرحله توت فرنگی را با چاقو به قطعات کوچک برش میزنیم .

مرحله سوم مربای توت فرنگی: 

حال توت فرنگی ها را داخل یک قابلمه می ریزیم و روی آن یک کیلو شکر می ریزیم بعد قابلمه را در یخچال بگذاریم و هر وقت شکر آب شد روی توت فرنگی، قابلمه را از یخچال بیرون بیاوریم.

مرحله چهارم مربای توت فرنگی: 

وقتی شکر به شکل مایع روی توت فرنگی ماند قابلمه را از یخچال روی گاز میگذاریم 

توت فرنگی

مرحله پنجم مربای توت فرنگی: 

روی توت فرنگی و شکر روی آن ، نصف لیوان آب بریزیم و شعله ی گاز را کم کنیم توت فرنگی باید پانزده دقیقه ای روی شعله ی گاز  جوش بخورد. 

نکته: زیاد جوش خوردن توت فرنگی باعث له شدن و بد رنگ شدن مربا می شود.

توت فرنگی

نکته: با توجه به عکس توت فرنگی در مرحله ی چهار و پنج، شکل توت فرنگی تغییری نکرد و مربا خوش رنگ است.

مرحله ششم مربای توت فرنگی:

مربا آماده شده شعله ی گاز را خاموش می کنیم و دو قاشق غذا خوری آب لیموی تازه روی مربا می ریزیم اضافه کردن آب لیمو از شکرک زدنش جلوگیری می کند .

--مربا آماده ی سرو است بعد از سرد شدن در شیشه بریزید 

--اگر مربا را در یخچال نگهداری می کنیم بهترست زودتر خورده شود و در فریزر به مدت طولانی قابل مصرف است.

مربای توت فرنگی

نوش جان

آخرین آموزش ها
برترین ها