haraj logo
جستجو

بستنی یخی توت فرنگی

مواد لازم :
خامه : 2 پیمانهشیر : 1/4 پیمانهعسل : 3 قاشق غذا خوریوانیل : 1/8 قاشق غذا خویتوت فرنگی : 1.5 کیلو گرمشکر : 150 گرماسانس توت فرنگی : 2 قطرهآبلیمو : 1 قاشق مربا خوری

 به نام خدا

 سلام به هاراجی های خلاق ... و خوش سلیقه ...

برای تهیه بستنی یخی توت فرنگی به شربت توت فرنگی نیاز داریم ما در این دستور به اندازه 2 قاشق غذا خوری شربت توت فرنگی نیاز داریم و درست کردن همچین مقداری یه کم دشوار است پس ما طرز تهیه شربت توت فرنگی را می گوییم اگر شربت اضافه آمد می توانید در پارچ ریخته و در یخچال بگذارید زیرا که تا یک هفته قابل استفاده می باشد.


ابتدا 500 گرم توت فرنگی ها را می شوییم و در آبکش مناسبی می ریزیم تا آب آن ها گرفته شود بعد قسمت کلاهک آن ها را جدا کرده و دور می ریزیم سپس در مخلوط کن ریخته تا پوره شود.

بستنی یخی توت فرنگی


بعد در قابلمه مناسبی می ریزیم و روی حرارت با شعله متوسط می گذاریم وقتی شروع به جوشیدن کرد شکر را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا شکر به خوبی حل شود بعد از 5 دقیقه اسانس توت فرنگی و آبلیمو را اضافه کرده و هم می زنیم و بعد از 3 الی 5 دقیقه جوشیدن از روی حرارت برداشته و کمی صبر می کنیم تا از حرارت آن کاسته شود.

حال شهد توت فرنگی آمادها شد به اندازه یک استکان شربت توت فرنگی را آماده کنار می گذاریم و باقی را در پارچ ریخته و در یخچال بگذارید تا میان وعده به عنوان نوشیدنی سرد میل کنید.

 

توت فرنگی های باقی مانده را خیلی تمیز شسته و در آبکش مناسبی می ریزیم تا آبش خوب گرفته شود بعد قسمت کلاهک آن ها را جدا می کنیم و همه را از وسط نصف کرده و در مخلوط کن می ریزیم تا کاملا پوره شود.

بستنی یخی توت فرنگی

 

شیر و شربت توت فرنگی آماده شده را اضافه می کنیم و مخلوط کن روشن کرده تا مواد با هم مخلوط شده و کاملا ترکیب شوند.


در ادامه وانیل و عسل را اضافه می کنیم و مجددا مخلوط کن را روشن می کنیم تا کاملا مواد با هم خوب مخلوط شده و ترکیب شوند.


حال مواد مخلوط شده را در ظرف مناسبی می ریزیم و  خامه را اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم در این مرحله مایه بستنی کمی سفت می شود در واقع خامه باعث می شود که بافت مایه بستنی خوشمزه تر و غلیظ شود.

بستنی یخی توت فرنگی

 

قالب بستنی ها را تمیز شسته و آن ها بر عکس در داخل آبکش تمیزی می گذاریم تا خشک شوند.

بستنی یخی توت فرنگی

 

حال مایه بستنی توت فرنکی را در داخل قالب ها می ریزیم و چوب بستنی ها را در وسط قالب بستنی تا وسط فرو می بریم.

بستنی یخی توت فرنگی

 

حال قالب بستنی ها را به مدت 2 الی 3 ساعت در فریزر می گذاریم تا کاملا بستنی خودشان را گرفته و یخ بزنند.

بعد از زمان مقرر بستنی ها را از فریزر بیرون آورده و قالب را به مدت 1 دقیقه در دمای اتاق نگه دارید بعد به راحتی قالب از بستنی توت فرنگی جدا می شود.

امیدوارم بستنی یخی توت فرنگی را درست کرده و در کنار خانواده محترم میل کنید.

نوش ... جان ...

بستنی یخی توت فرنگی


در داخل مایه بستنی توت فرنگی می توانید از توت فرنگی خرد شده نیز استفاده کنید.

اگر درست کردن شربت توت فرنگی برای شما کمی دشوار و زمان بر است می توانید به جای آن از نصف استکان مخلوط شکر و زعفران دم کرده استفاده کنید و یا از شربت بار استفاده کنید.

اگر به جای خامه معمولی از خامه قنادی استفاده کردید دیگر نیازی به اضافه کردن وانیل نیست و قبل از اضافه کردن خامه قنادی باید در داخل ظرف مناسبی بریزید و خوب با هم زن دستی و برقی هم بزنید تا کاملا فرم بگیرد بعد با پوره توت فرنگی مخلوط کنید.

اگر قالب مخصوص بستنی در دسترس نداشتید می توانید از لیوان یک بار مصرف استفاده کنید.

هنگام میل کردن بستنی یخی توت فرنگی می توانید از شهد توت فرنگی به جای سس استفاده کرده و روی بستنی یخی توت فرنگی بریزید و بعد میل کنید.

آخرین آموزش ها
برترین ها