haraj logo
جستجو

بیسکوییت استارباکس

مواد لازم :
کره : 150 گرمزرده تخم مرغ : 2 عددپودرقند : 100 گرمآب : یک قاشق غذا خوریوانیل : یک قاشق چای خوریبکینگ پودر : نصف قاشق چای خوریآرد برنج : 300 گرمپودر دارچین : یک قاشق مربا خوریشکلات چیپسی : نصف پیمانهگردو خرد شده : یک لیوان


ابتدا کره و زرده های تخم مرغ رو با هم ترکیب می کنیم و خوب هم می زنیم تا یک دست بشه. بعد پودر قند رو اضافه می کنیم و خوب ترکیب می کنیم تا کامل به خورد هم برن.یک قاشق غذا خوری آب رو به ترکیب اضافی می کنیم و تر کیب می کنیم. حالا آرد و بکینگ پودر و وانیل و پودر دارچین رو با هم ترکیب می کنیم و سه بار الک می کنیم تا کاملا یک دست بشه. حالا آرد رو در چند مرحله به مخلوط مون اضافه می کنیم و خوب ورز می دیم تا مواد ترکیب بشن. در آخر گردو خورد شده و شکلات های چیپسی رو به ترکیب اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا یک دست پخش بشه. 

بیسکوییت استارباکس



خمیر رو داخل سلفن به صورت استوانه جمع می کنیم و می ذاریم به مدت نیم ساعت داخل یخچال بمونه و استراحت کنه تا خودش رو بگیره. بعد از نیم ساعت تز یخچال در میاریم و از سلفن خارجش می کنیم و با چاقو برش می زنیم. برش های یک سانتی متری کاملا مناسب هستن. برش ها رو داخل سینی فر قرار می دیم. فر رو از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم می کنیم و سینی رو به مدت 14 دقیقه داخل فر قرار می دیم تا بیسکوییت هامون کاملا بپزه.

بیسکوییت استارباکس



بعد از پخت بیسکوییت ها اون ها رو از فر در میاریم و می ذاریم تا خنک بشن. بعد توی ظرف مناسب و سرو می کنیم. بافت این بیسکوییت خشک نیس و مثله کوکی نرم هست.

بیسکوییت استارباکس

آخرین آموزش ها
برترین ها