haraj logo
جستجو

سالاد اسفناج با چاشنی گوشت داغ

مواد لازم :
اسفناج : 200 گرمگوشت قرمز : 200 گرمروغن : به مقدار کافیپیازچه : 4 ساقهسرکه سیب : 1 قاشق سوپخوریشکر قهوه ایی : 1 قاشق چایخوریخردل : 1 قاشق سوپخورینمک و فلفل : به مقدار کافیکره : 50 گرمسس خردل : 1 قاشق سوپخوریتربچه : 2 عدد متوسطهویج : 1 عدد


200 گرم برگ اسفناج را شسته و بگذارید آب اضافی آن برود سپس  اسفناج ها را مقداری خرد کنید و کنار بگذارید. 2 عدد تربچه را شسته و حلقه حلقه خرد کنید. 1 عدد هویج را هم رنده کنید.

سالاد اسفناج با چاشنی گوشت داغ



200 گرم گوشت قرمز را با 3 لیوان آب داخل یک قابلمه ریخته روی حرارت بگذارید تا بپزد. حتما بگذارید تا کاملا گوشت پخته شود به طوری که گوشت له شده و یک لیوان از آب گوشت باقی بماند.

سالاد اسفناج با چاشنی گوشت داغ


 تکه های گوشت را از قابلمه بیرون بیاورید و با اندکی کره در تابه سرخ کنید(فقط مقداری تفت دهید تا کمی طلایی شوند) سپس کنار بگذارید.


داخل قابلمه حاوی آب گوشت، 4 عدد پیازچه خرد شده بریزید 1 قاشق چای خوری شکر قهوه ایی، مقداری نمک و فلفل، 1 قاشق سوپ خوری سرکه سیب و 1 قاشق سوپ خوری سس خردل اضافه کنید و همه مواد را باهم مخلوط کنید و بگذارید تا با حرارت ملایم بجوشد و پیازچه ها نرم شده و سس غلیظ شود. 

سالاد اسفناج با چاشنی گوشت داغ


در یک ظرف مناسب اسفناج های خرد کرده، تربچه های حلقه شده و هویج رنده شده را کف ظرف قرار دهید(از سبزیجاتی دیگر هم استفاده کنید که به دلخواه خودتان است) سپس یک تکه گوشت پخته و سرخ شده را قرار داده و سپس از سس(چاشنی) که آماده کرده اید روی آن بریزید. نوش جان 

آخرین آموزش ها
برترین ها