haraj logo
جستجو

رول اسفناج

 

مواد لازم :

مدت زمان آماده سازی : -۵ دقیقه

مدت زمان پخت : ۵ دقیقه

تصویر قطاب گوشتی

تصویر

 

رولت اسفناج و کالباس

 

 ماست چکیده 1/4 لیوان  .  پنیر خامه ای 200 گرم  .  آرد ذرت 2 قاشق غذاخوری  .  سیر 4 حبه

سفیده تخم مرغ 4 عدد  .  اسفناج 300 گرم  .  کالباس 200 گرم  .  شوید خشک 2 قاشق چایخوری

 

عکس

 

طرز تهیه : اسفناج را بشویید و داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط 5 دقیقه حرارت دهید تا نرم شود ( نیازی به اضافه کردن آب نیست ) ، پس از پخت آب اضافی اسفناج را بگیرید و اسفناج پخته را با چاقو ساطوری کنید.

 

اسفناج پخته ، سفیده های تخم مرغ ، شوید خشک ، آرد ذرت ، سیر رنده شده ، نمک و فلفل را باهم مخلوط کنید ، ته سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و مایه اسفناج را داخل سینی بریزید و پهن کنید سپس 10 15 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزد.

 

عکس

 

پس از اینکه اسفناج خودش را گرفت سینی را از فر خارج کنید و اسفناج را با کاغذ روی سطح کار قرار دهید ، پنیر خامه ای و ماست را مخلوط کنید و روی سطح اسفناج بریزید و خوب پخش کنید سپس تکه های کالباس را در مرکز لایه پنیری بریزید.

 

با استفاده از کاغذ اسفناج را رول کنید ، رول را داخل آلمینیوم یا سلفون محکم بستنی بندی کنید و 20 دقیقه در فریزر بگذارید تا خودش را بگیرد سپس از فریزر خارج کنید و به صورت رولی برش بزنید و سرو کنید.

 

آخرین آموزش ها
برترین ها