haraj logo
جستجو

اسنک ریکوتای اسفناج با فلفل دلمه ای کبابی

 

مواد لازم :
اسفناج تازه و برگ ریز 400 گرم  قارچ قهوه ای (شاه بلوطی) 250 گرم روغن زیتون 3 قاشقکره ی بدون نمک 80 گرم جوزهندی برای رنده کردن روی موادپنیر ریکوتا بدون آب 250 گرمتخم مرغ 1 عدد ورقه های بزرگ خمیر پاستری (فیلو) 12 عددفلفل دلمه ای قرمز کبابی 3 عددسیر 1 حبهنمک 1/4 قاشق چایخوری  فلفل سیاه 1/4 قاشق چایخوری

مدت زمان آماده سازی : ۲۵ دقیقه

مدت زمان پخت : ۳۵ دقیقه

زمان کل : ۶۰ دقیقه

برای : ۴ نفر

تصویر

اسنک ریکوتای اسفناج با فلفل دلمه ای کبابی

 

 

 

تصویر

 

طرز تهیه: یک کتری را پر از آب کرده و جوش بیاورید. اسفناج ها را داخل آبکش بریزید. آب جوش را به آرامی و پیوسته روی اسفناج ها بریزید تا زمانی که نرم و پژمرده شوند. اسفناج را زیر آب سرد بگیرید تا خنک شده، سپس آب اسفناج ها را کاملا با دست بچلانید.

 

عکس

 

قارچ ها را ورقه ورقه کنید. یک قاشق سوپخوری روغن و یک قاشق چایخوری کره را در ماهیتابه ریخته و حرارت دهید. وقتی کره کف کرد قارچ ها را اضافه کرده و 5 دقیقه تفت دهید تا زمانی که طلایی شوند و ماهیتابه خشک شود.

 

تصویر

 

اسفناج ها را به ماهیتابه ی قارچ ها افزوده و به مدت چند دقیقه بپزید تا آب همه ی مواد کاملا تبخیر شود (این کار سبب ترد تر شدن اسنک می شود). آن را با مقادیر کافی نمک و فلفل مزه دار کنید و حدود 1/4 قاشق چایخوری جوز هندی را روی آن رنده کنید. آنها را در کاسه ای ریخته و بگذارید تا سرد شود.

 

زمانی که سبزیجات سرد شد یا نزدیک به سرد شدن بود، ریکوتا را اضافه کنید. تخم مرغ را در آن بشکنید و به خوبی هم بزنید تا ترکیب شوند. آن را با نمک و فلفل مزه دار کنید. در صورت تمایل می توانید مواد داخل این اسنک را از قبل تهیه کرده و سرد کنید.

 

عکس

 

فر را از قبل تا دمای 200 درجه ی سانتیگراد گرم کنید. بقیه ی کره را در یک قابلمه ی کوچک ذوب کنید. بسته اسنک را باز کنید دو ورق را در آورید. سپس بقیه را با کیسه فریزر بپوشانید تا خشک نشوند. سه برش طولی و عمودی در نان بزنید تا به سه نوار برابر تقسیم شود. ابعاد نانی که در تصویر می بینید 24 در 28 سانتی متر است اما بستگی دارد که از چه مارکی استفاده می کنید. پس در صورت نیاز اندازه ها را تنظیم کنید. توسط برس کره ی ذوب شده را روی سطح آنها بمالید.

طرز تهیه فلافل هویج با سس کنجد

 

تصویر

 

یک قاشق پر از مواد را در ابتدای نوار قرار داده و از یک گوشه آن را تا می زنیم تا به شکل مثلث در آید. و همین طور مثلث ها را روی هم تا می زنیم تا به انتهای خمیر پاستری نزدیک شویم. پشت آنها را نیز کمی کره می مالیم و سپس روی سینی فر قرار می دهیم. در این مرحله می توانید پاستری ها را در یخچال بگذارید و روز بعد آن را طبخ کنید.

 

برای تهیه سس فلفل دلمه ای ها، سیر پوست کنده شده، بقیه روغن را در یک ظرف پارچ یا کوزه مانند می ریزیم و آن را هم می زنیم تا صاف و یکنواخت شود. برای این کار می توانید از یک همزن برقی ایستاده استفاده کنید تا آن را به درون ظرف فرو بریم. به جای آن می توانید از یک غذاساز استفاده کنید یا حتی فلفل ها را کاملا ریز کرده و با سیر له شده و روغن مخلوط کنید. آن را مزه دار کنید.

 

در زمان سرو، اسنک ها را به مدت 20 دقیقه  (در فر) بپزید تا زمانی که ترد شده، پف کند و طلایی شود. اجازه دهید خنک شده و سپس آن را در سبد پیک نیک قرار دهید. آنرا با سس فلفل دلمه سرو کنید.

 

 

آخرین آموزش ها
برترین ها