کتلت اسفناج با گوشت چرخ کرده
ابتدا یک عدد پیاز متوسط را خرد کرده و در روغن تفت می دهیم تا نرم شود سپس 500 گرم گوشت چرخ کرده را به آن اضافه می کنیم.
پس از تفت دادن گوشت، مقداری نمک، یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی و یک لیوان آب را به آن اضافه کرده و می گذاریم گوشت پخته و آبش کشیده شود.
7 عدد تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و با چنگال می زنیم تا کاملا پف کند سپس نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر، مقداری نمک و فلفل و 2 قاشق غذاخوری زعفران آب کرده را به آن اضافه کنید و باز هم بزنید.
یک کیلو اسفناج ها را ریز خرد کنید سپس اسفناج های خرد شده را به تخم مرغ همزده اضافه کنید. گوشت تفت داده شده با پیاز را هم اضافه کنید و دو حبه سیر را هم در مواد رنده کنید.
در این مرحله مواد را کاملا هم زده و آرد سوخاری را کم کم اضافه می کنیم تا جایی که مواد به دست نچسبد. مایه را کامل ورز دهید، سپس در دست گوله کرده و اندکی آن را فشار می دهیم تا تخت شود و در تابه حاوی روغن داغ سرخ می کنیم. کتلت ها را با خیارشور و گوجه سرو میکنیم. نوش جان.
همراه با اسفناج می توانید 2 عدد هویج را نیز رنده کرده و به مواد اضافه نمائید.