مرغ اسپایسی
جهت تهیه ی این غذای سوخاری و لذیذ، ابتدا سه تکه مرغ را به خوبی شسته و داخل قابلمه ای به همراه چهار پیمانه آب جوش، نمک، فلفل، زردچوبه، ادویه کاری، کمی آبلیمو و یک عدد پیاز بزرگ روی شعله متوسط اجاق گاز، آب پز نمایید.
پس از حدود 45 دقیقه الی یک ساعت بعد، مرغ های پخته شده را از قابلمه بیرون آورده، آبکش کرده و کناری گذاشته تا کمی خنک شوند.
داخل یک ظرف کمی گود، دو عدد تخم مرغ را شکسته و با استفاده از چنگال یا همزن به خوبی هم بزنید تا تخم مرغ ها به اصطلاح کف کنند.
داخل ظرف دیگری، دو پیمانه پودر سوخاری ریخته، به میزان دلخواه پودر سیر، پودر پاپریکا و کمی ادویه کاری و نمک به آن اضافه نموده و به خوبی با پودر سوخاری مخلوط نمایید. (دقت نمایید میزان پودر پاپریکا کاملا بسته به ذائقه شما دارد که تا چه حد می خواهید مرغ ها تند شوند).
تکه های مرغ را ابتدا داخل ظرف حاوی تخم مرغ ها غلتانده تا تمام سطح آنرا با تخم مرغ پوشانده شود.
سپس تکه های مرغ حاوی تخم مرغ را داخل پودر سوخاری به خوبی بغلتانید. این مرحله و مرحله قبل را برای هر تکه مرغ دو بار انجام دهید تا روی هر مرغ را لایه نسبتا ضخیمی از پودر سوخاری بپوشاند و مرغ ها لذیذتر و سوخاری تر شوند.
تکه های مرغ حاوی پودر سوخاری را حدود نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید.
داخل یک تابه ی نسبتا گود، مقداری مناسبی روغن سرخ کردنی ریخته و پس از داغ شدن تکه های مرغ را داخل آن انداخته و مرتبا مرغ ها را زیر و رو کنید تا تمام قسمت های مرغ به روغن آغشته و سوخاری شوند.
دو عدد سیب زمینی را به صورت خلالی خرد کرده، شسته و داخل روغن سرخ نمایید تا در کنار مرغ های اسپایسی خود سرو نمایید.
مرغ اسپایسی سوخاری شما آماده است... نوش جان.