haraj logo
جستجو

پلو اسپانیایی

مواد لازم :
روغن : 1 قاشقپیاز : 2 عددبرنج : نصف لیوانآب مرغ : 1 لیوانسس سالسا : نصف لیوان

پلو اسپانیایی را میتوانید با گوشت مرغ آماده کنید اگر رژیم گیاهخواری دارید به جای گوشت از آب مرغ استفاده کنید. البته دستورات مختلفی برای تهیه آن وجود دارد گاهی آن را با سبزیجات تازه مانند نخود فرنگی و ذرت و فلفل دلمه ای سبز میکس میکنند اما مهم ترین نکته در تهیه این غذای خوشمزه استفاده از یک سس سالسای عالی است. ضمنا طرز تهیه این غذا بسیار ساده است و در مدت زمان کوتاهی میتوانید آن را آماده کنید.

ابتدا با انتخاب یک قابلمه بزرگ و گذاشتن روی حرارت شروع می کنیم. روغن را درون قابلمه ریخته و اجازه می دهیم کمی داغ شود. سپس پیاز خرد شده را ریخته و صبر می کنیم تا کاملا رنگ طلایی به خود بگیرد و از حالت خامی دربیاید. برنج را به پیاز بیفزایید و خوب هم بزنید تا برنج ها کمی از رنگ سفیدی به درآمده به رنگ طلایی تبدیل شوند. بهتر است حرارت را ملایم کنید که برنج ها حالت قهوه ای به خود نگیرند. اکنون میتوانید آب مرغ و سس سالسا را اضافه کنید و اجازه دهید برنج با حرارت ملایم چند دقیقه ای بماند تا به جوش آمده و اصطلاحاً کمی قل بخورد. تقریباً حدود 20 دقیقه طول میکشد تا آب برنج بخارشود و برنج آماده سرو شود.
برنج را در دیس بریزید و آن را تزیین نموده و نوش جان کنید.

پلو اسپانیایی

آخرین آموزش ها
برترین ها