haraj logo
جستجو

اسپاگتی با سس خامه و گوشت چرخ کرده

مواد لازم :
اسپاگتی : نصف بساه ی 500 گرمیاسپاگتی : 300گرمگوشت چرخ کرده : 200گرمسبزی دلمه : 2 عددشیر : یک لیوانخامه : یک بسته کوچکقارچ : 100 گرمجعفری : 100گرمتخم : 1 عددآرد : یک قاشقکره : به مقدار لازمنمک : به مقدار لازمسیر رنده شده : 2 حبهروغ : به مقدار لازمروغن سرخ کردنی : به مقدار لازمفلفل سیاه : به مقدار لازم


ابتدا یک پیاز را رنده شده را همراه با یک تخم مرغ و نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و مقداری جعفری خرد شده را به گوشت چرخ کرده و  اضافه کرده و خوب ورز می دهیم. بعد آن هارا به صورت قلقلی درآورده و در کره سرخ می کنیم و کنار می گذاریم

مرحله دوم تهیه اسپاگتی : آب را در یک قابلمه می ریزی وقتی جوش آمد اسپاگتی را به آن اضافه کرده همراه با کمی نمک و روغن و حدود 15_20 دقیقه می پزیم و بعد آبکش می کنیم


اسپاگتی ای که من استفاده کردم خیلی ضخیم بود هرچه نازک تر باشد زمان پخت کمتر می شود.

 اسپاگتی


در ماهی تابه کمی روغن ریخته و پیاز و سیر را سرخ می کنیم. بعد به آن قارچ هایی که ریز خرد کردیم را اضافه می کنیم.

اسپاگتی

هروقت قارچ سرخ شد نمک و فلفل سیاه هم به آن اضافه می کنیم بعد یک قاشق ارد را به ان اضافه می کنیم بعد خامه و شیر راهم مخلوط کرده و به آن اضافه می کنیم و شعله را کم می کنیم تا کمی لعاب دار شود. در آخر هم باقی مانده جعفری های خرد شده را اضافه می کنیم و حال سس ما آماده است


حال نوبت آن است که گوشت ها و اسپاگتی پخته شده را به سس اضافه کنیم و خوب مخلوط کنیم

اسپاگتی شما آماده است. در صورت علاقه کمی هم روغن زیتون می توانید روی آن بریزید.

اسپاگتی

اسپاگتی

آخرین آموزش ها
برترین ها