haraj logo
جستجو

اسپاگتی با سس مرغ و پنیر

مواد لازم :
سینه مرغ : دو عدداسپاگتی : یک بستهسیر : سه حبهپنیر چدار : 3 فنجانگوجه فرنگی : 400 گرمکره : 4 ق غنمک : 2 و نیم ق چنمک : 3 ق چشیر : 2 فنجانآرد برنج : 1/4 فنجانپودر فلفل سیاه : نصف ق چپودر آویشن : نصف ق چآب مرغ : 1 فنجانفلفل دلمه ای : یک عددپیاز : دو عددپودر زیره : مقداری

سلام به هاراجی های عزیز. امیدوارم آذر ماه رو به خوبی سپری کنید. با یک اسپاگتی خوشمزه موافقید؟ این اسپاگتی با سس مرغ و پنیر سرو شده و از ادویه های خیلی خوش عطر تهیه می شه. هیچ چیز مثل سیر و آویشن نمی تونه بوی بد مرغ رو بگیره و البته طعم دارش کنه. این دو چاشنی رو در همه غذاهایی که مرغ درشون به کار میره استفاده کنید. ما معمولا سس اسپاگتی رو آماده می کنیم و روی اون می ریزیم اما در بیشتر روش های پخت اسپاگتی, اسپاگتی و پاستا رو در سس می ریزن و تا وقتی آب سس کشیده بشه اون رو می پزن. این روش اسپاگتی رو خیلی خوشمزه تر میکنه اما یک عیب هم داره. عیب این روش اینه که اگه اسپاگتی رو سریع میل نکنید و بمونه حتما خمیر می شه و می چسبه. به هر حال این روش درست کردن اسپاگتی و پاستا به سبک ایتالیایی ست. امیدوارم این دستور پخت براتون مفید باشه.


فر رو با دمای سیصد و هفتاد و پنج درجه فارنهایت یا صد و نود درجه سانتی گراد گرم کنید. در قابلمه ای آب بریزید و حرارت بدید تا به جوش بیاد. نصف قاشق چای خوری نمک در آب بریزید. سینه های مرغ رو بشورید و در آب در حال جوش قرار بدید. پیاز رو از وسط نصف کنید و در قابلمه بریزید. مرغ رو به مدت یک ساعت بپزید. مرغ های پخته رو از آب خارج کنید و بذارید خنک بشن و سپس اون ها رو تکه تکه یا ریش ریش کنید. یک فنجان از آب مرغ رو بردارید و باقی مانده ش رو در فریزر نگه داری کنید. سعی کنید زودتر آب مرغ رو مصرف کنید. اگر مایل هستید مقدار آویشن و سیر رو بیشتر کنید و مقداری ازشون رو در حین پختن مرغ در آب آن بریزید تا طعم بهتری به مرغ ها بده. 

 


در تابه ای کره رو ذوب کنید. پیاز رو نگینی خرد کرده و در کره تفت بدید تا نرم بشه و بعد سیر ریز خرد شده رو به تابه اضافه کرده و تفت بدید. فلفل دلمه ای رو خرد کنید و دانه هاشو جدا کنید و به تابه اضافه کنید. آرد رو به تابه اضافه کنید و یک دقیقه تفت بدید تا کف کنه. حالا شیر رو کم کم اضافه کنید و هم زمان مواد رو هم بزنید.

آب مرغ و باقی مانده نمک رو اضافه کنید و شعله رو بیشتر کنید. حالا که شیر رو اضافه کردید باید مراقب باشید تا سر نره. آرد هم باعث می شه سس ته نشین بشه پس مرتب هم بزنید و به مدت چهار دقیقه مایع رو بجوشانید تا غلیظ تر بشه. حالا گوجه فرنگی ها رو رنده کنید و به همراه مرغ ها به تابه اضافه کنید. پودر آویشن و پودر زیره رو به همراه پودر فلفل سیاه در تابه بریزید و خوب هم بزنید. دو فنجان پنیر چدار رنده شده رو در تابه بریزید و تا زمان ذوب شدن هم بزنید.

اسپاگتی با سس مرغ و پنیر


در این حین اسپاگتی رو در آب جوش بریزید و به مدت هشت تا ده دقیقه بپزید. به آب ماکارونی ها نصف قاشق چای خوری نمک اضافه کنید. بعد از پخت ماکارونی ها رو آب کش کنید و زیر آب سرد بگیرید. اسپاگتی رو به سس در حال جوش اضافه کنید و هم بزنید. تا زمانی که سس به خورد اسپاگتی بره روی حرارت نگه دارید. حالا مواد رو در ظرفی مناسب فر بریزید. از مواد بچشید و در صورت لزوم نمک اضافه کنید.

باقی پنیر چدار رو روی مواد بپاشید. می تونید برای روی اسپاگتی از مقداری پنیر پارمزان هم استفاده کنید. ظرف رو به مدت بیست دقیقه در فر قرار بدید تا زمانی که پنیر کاملا طلایی رنگ بشه. بعد از پخت ظرف رو به مدت پنج دقیقه در جایی قرار بدید تا خنک بشه و سپس سرو کنید. در صورت تمایل روی اسپاگتی مقداری جعفری خرد شده بریزید.

این اسپاگتی خوشمزه و لذیذ رو برای عزیزان تون بپزید و نوش جان کنید. یادتون باشه آشپزی محدودیت نداره و این ذهن های خلاق و عاشق هستن که سبک ها رو به وجود میارن. دلتون خوش.

اسپاگتی با سس مرغ و پنیر

آخرین آموزش ها
برترین ها