haraj logo
جستجو

کباب ترش

 

مواد لازم :
گوشت گوسفند یا گوساله 500 گرمگردوی چرخ شده 100 گرمرب انار 3 قاشق غذاخوریپیاز 1 عددسیر 2 حبهروغن زیتون یا مایع 1/2 لیوانجعفری.گشنیز.مرزه.ترخون 3 قاشق خرد شدهنمک و فلفل به مقدار لازم

مدت زمان آماده سازی : ۱۱۵ دقیقه

مدت زمان پخت : ۳۵ دقیقه

زمان کل : ۱۵۰ دقیقه

برای : ۴ نفر

تصویر

 

 

کباب ترش

  

طرز تهیه : درون کاسه ای روغن ، پیاز و سیر رنده شده ، سبزیجات ریز خرد شده ، گردوی چرخ شده  ، فلفل و رب انار را مخلوط کنید .سپس گوشتی را که به شکل درشت و یک اندازه خرد کرده اید به این مخلوط اضافه نمائید ( نمک را در زمان پخت اضافه کنید تا کباب سفت نشود ).

 

روی ظرف را بپوشانید و به مدت 2 3 ساعت درون یخچال قرار دهید تا طعم تمام مواد جذب گوشت شود. پس از این مدت زمان گوشت ها را با فاصله یک بند انگشت به سیخ بکشید ( فاصله بین گوشت ها برای پخت بهتر کباب است ).

 

سیخ ها را روی کباب پز یا اتش قرار دهید و وقتی کباب کمی خود را گرفت رویش نمک بپاشید تا ترد بماند ( بهترین نوع طبخ برای پخت کباب ترش و هر نوع کبابی اتش ذغال میباشد ).

 

کباب ترش دارای طعمی عالی و خوشمزه است و بهمراه برنج زعفرانی یا نان سرو میشود.

 

آخرین آموزش ها
برترین ها