haraj logo
جستجو

کتف مرغ ترش و کره ای

مواد لازم :
کتف مرغ : یک کیلوپیاز : دو عدد متوسطسیر : یک بوته کوچیکرزماری : 5گرمشنبلیله : 10گرمنعناع : 5گرمگشنیز : دو قاشق چای خوریلیمو ترش : دو عدد کوچیککره : ۲۰گرمرب انار ملس : دو قاشق غذا خورینمک و فلفل : به مقدار لازمکاهو : یک عددگوجه گیلاسی : به مقدار لازم

 

ابتدا یک کیلو کتف مرغ مون رو میاریم و خوب می شوریم تا تمیز بشه. می ذاریم توی آب کش تا آبش بره و خشک بشه. حالا کتف ها رو میاریم و خوب پاک می کنیم. پوست های چربی دار و اضافی کتف ها رو جدا می کنیم و حسابی کتف ها رو تمیز می کنیم. کتف های تمیز و مرتب شده رو توی ظرف مناسب می ریزیم. حالت شروع می کنیم به مرینت کردن کتف های مرغ.

کتف مرغ ترش و کره ای

برای مزه دار کردن یا مرینت کردن مرغ ها ابتدا دو تا پیاز مون رو پوست می کنیم. ولی ته اون ها رو جدا نمی کنیم تا موقع رنده کردن پیاز ها تسلط بیشتری روی پیاز ها داشته باشیم. هر دو پیاز مون رو رنده می کنیم. سیر ها رو پوست می کنیم و اون ها رو هم رنده می کنیم و به کتف مرغ ها اضافه می کنیم و هم می زنیم. کمی شنبلیله و کمی نعناع و کمی رزماری رو تمیز پاک می کنیم و می شوریم و می ذاریم تا خشک بشه. بعد خورد می کنیم. خوب ریز می کنیم تا حسابی عطر سبزی ها مون در بیاد. همه سبزی های خورد شده و گشنیز خشک رو به ترکیب اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم. کمی نمک و فلفل سیاه رو به ترکیب اضافه می کنیم و آب لیمو ترش ها رو می گیریم و توی ظرف کتف ها می ریزیم. کمی روغن زیتون اضافه می کنیم.

کتف مرغ ترش و کره ای

حالا وقت هم زدن و ماساژ دادن کتف های مرغه. حسابی با دست کتف مرغ ها رو ورز می دیم تا به خوبی مزه دار بشن و مزه خوب مواد به خورد مرغ ها بره. وقتی که مرغ ها به خوبی مزه دار شدن حالا می ذاریم داخل یخچال تا به خوبی طعم مواد رو جذب کنه. می تونید از گشنیز تازه هم استفاده کنید.


کتف های مزه دار شده رو از یخچال در میاریم و به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم. کره مون رو از قبل از یخچال در میاریم تا بمونه و نرم بشه. به یکی از قسمت ها کره نرم شده رو اضافه می کنیم و خوب ماساژ می دیم تا کره به خورد کتف های مرغ بره. به قسمت دوم رب انار ملس رو اضافه می کنیم و خوب ترکیب می کنیم. هر دو ترکیب رو خوب ماساژ می دیم. تا مواد حسابی به خورد کتف ها بره. حالا توی دوتا ماهی تابه جدا اون ها رو می پزیم.

یک ماهی تابه دوبل رو میاریم و کتف های کره ای رو داخلش می ریزیم. ماهی تابه رو می بندیم و می ذاریم روی حرارت متوسط رو به کم تا کتف ها بپزن. توی ماهی تابه دیگه کتف های رب اناری رو اضافه می کنیم و همین طور می ذاریم روی حرارت تا خوب سرخ بشه و بپزه. دائم باید بالا سر ماهی تابه ها باشیم چون می سوزه. هر چند گاهی تابه دوبل رو تکون می دیم تا خوب همه طرف مرغ بپزه.

توی ماهی تابه دیگه که مرغ رب اناری ملس هست کمی آب جوش اضافه می کنیم و دیواره ها رو تمیز می کنیم در ظرف رو می ذاربم تا خوب بپزه. کاهو هایی که من استفاده کردم کاهو فرانسوی هست. ولی اگر در دسترس نبود از کاهو پیچ معمولی استفاده می کنیم. کاهو ها رو خوب می شوریم و می ذاریم تا خشک بشه.

می تونید به ترکیب مرغ ترش کمی گردوی چرخ شده استفاده کنید. مرغ ها که خوب پختن حالا از روی حرارت برشون می داریم. 


بعد از پخت کامل کتف ها اون ها رو از روی حرارت برمی داریم. کاهو ها رو توی ظرف مناسب می چینیم روی کاهو ها مرغ ها مون رو قرار می دیم. در کنار هم قرار می دیم ولی در هم و قاطی نمی کنیم. روی مرغ ها رو کمی گوجه گیلاسی و ریحون رو به عنوان تزیین روی مرغ ها می ذاریم و به سادگی تزیین می کنیم. می تونیم این مرغ رو با سس تند یا سس کچاپ ملایم یا خردل سرو کنیم.

می تونید به جای رب انار ملس از رب انار ترش نیز استفاده کنید.

آخرین آموزش ها
برترین ها