haraj logo
جستجو

ترشک

مواد لازم :
آلو : 200 گرمگوجه سبز : 200 گرمآلو سیاه : 200 گرمآلبالو : 100 گرمرب انار : 1 قاشق غذاخوریآب : حدود 1/2 لیواننمک : به میزان دلخواه

سلام دوستای خوبم ، حال و احوالتون چطوره؟ 

برخلاف همیشه که دستور پخت غذا میزاشتم براتون ، این دفعه می خوام دستور تهیه ی ترشک رو بزارم . 

این ترشک ، دستور تهیه ی بسیار راحتی داره و مطمعنا اگر یک بار درست کردید ، دیگه سراغ نمونه های توی بازار نمیرید. به نظرم الان که فصل میوه های تازه هست حتما درستش کنید و نوش جان کنید . 

اما یه نکته رو هم در نظر بگیرید که هر چیزی که توسط خودتون تهیه بشه چقد بهداشتی تر و مرغوب تره.

قبلا فکر می کردم فقط خانم ها عاشق ترشیجات هستند. ولی جدیدا طبق آماری که از اطرافیانم گرفتم ، متوجه شدم که آقایون نسل جدید خیلی بیشتر از خانم ها ترشیجات رو میپسندن.

دوستان من برای تهیه ی این نوع ترشک از میوه های تازه استفاده کردم . اما شما می تونید از میوه های خشک هم برای تهیه ی ترشک استفاده کنید . خب بریم سراغ طرز تهیه.


اول از همه میوه ها رو به خوبی بشورین . آلوها و گوجه سبزها رو توی ظرفی بریزین و حدود نصف لیوان آب اضافه کنید تا یه رب جوش بیاد.

 ترشک


حال آلبالو ها و آلوچه ها و هر میوه ای که دوست دارید رو به مواد درون ظرف اضافه کنید و بعد به میزان یک قاشق غذاخوری  رب انار و به میزان دلخواه نمک اضافه کنید. (دوستانی که دوست دارن ترشکشون مقداری ملس بشه میتونن به اندازه ی یک قاشق چای خوری شکر اضافه کنن ).

 ترشک


وقتی جوش اومد ، حرارت رو کم کنید و بزارید غلیظ بشه. هر موقع غلظتش مورد دلخواهتون بود، می تونید از روی حرارت بردارید و بزارید کنار تا سرد بشه.

اگه میخواین طولانی مدت نگهش دارین ، زیاد رقیق نباشه و هر چه غلیظ تر باشه ماندگاریش بیشتره. نوش جان

ترشک

آخرین آموزش ها
برترین ها