haraj logo
جستجو

آش محلی سورانه

مواد لازم :
سورانه(پاسرخ) : یک کیلوبرنج : نصف استکانرب انار : به مقدار لازمنمک و فلفل : به مقدار کافیپیاز : یک عدد متوسطآرد : دو قاشق غذاخوریزردچوبه : نصف قاشق چایخوری


“سورانه” نام گیاهی خودرو و شبیه تره است که در کرمانشاه در فصل بهار با آن آشی محلی درست می کنند، از مزایای خوردن این آش میتوان به التیام درد مفاصل اشاره کرد.


ابتدا یک کیلو گیاه سورانه را پاک کرده و پس از شستن، به قطعات ریز (یک بند انگشت) خورد میکنیم. سپس آن را درون یک قابلمه ریخته و نصف استکان برنج شسته شده را به آن اضافه می کنیم و سه لیوان آب را به آن می افزاییم و روی گاز قرار می دهیم تا با شعله ملایم بپزند. 



 پس از 35 دقیقه درب قابلمه را باز کرده و از پختن سورانه و برنج اطمینان حاصل می کنیم. سپس یک تابه را روی گاز گذاشته، روغن و یک عدد پیاز خورد شده را به آن اضافه می کنیم تا اندکی پیاز نرم شود سپس 2 قاشق غذاخوری آرد گندم را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا آنجا که پیاز و آرد کاملا سرخ و طلایی رنگ شوند، در انتها نمک و زردچوبه و فلفل را به آن می افزاییم، و همه مواد آماده شده را داخل قابلمه حاوی برنج و سورانه میریزیم.

 آش محلی سورانه


 پس از 3 دقیقه جوشیدن مواد باهم، درب قابلمه را باز کرده و رب انار محلی پاوه را اضافه می کنیم. مقدار رب انار برای آش سورانه بستگی به ذائقه شما دارد ولی حداقل 3قاشق غذاخوری باید به آن اضافه کنید تا نتیجه مطلوب حاصل شود. نوش جان

   آش محلی سورانه

آخرین آموزش ها
برترین ها