haraj logo
جستجو

آش نرم

مواد لازم :
برنج : یک استکانآب : 6 لیوانروغن حیوانی : 1 قاشق مرباخورینمک : به مقدار لازمگوشت مرغ : 100 گرمگیشنیز : 50 گرمعدس : یک چهارم استکان

به نام خدا...سلام به هاراجی های کدبانو...



آش برنج


در قابلمه مناسبی آب را ریخته و روی حرارت میگذاریم تا بجوشد سپس عدس و گوشت مرغ را اضافه کرده وقتی 15 دقیقه جوشید برنج و روغن حیوانی را افزوده و  میگذاریم 30 دقیقه دیگر بجوشد سپس نمک و گیشنیز ( به صورت ساطوری شده ) را اضافه میکنیم .

 آش برنج

بعد از این مرحله آش برنج 30 الی 40 دقیقه دیگر بجوشد مواد خوب پخته و آش برنج لعاب میدهد.

 

بعد از زمان مقرر از روی حرارت برداشته در ظرف سرو میریزیم و با ماست چکیده میل کنی.

نوش... جان...

 


معمولا در این آش بجای آب معمولی از آب قلم استفاده میکنند ولی میتوانید از گوشت مرغ ( ران مرغ خوشمزه تر میکند) یا گوشت گوسفند ( باید 2 الی 3 ساعت قبل گوشت را با پیاز خرد شده بار بزارید تا به وقع بپزد و آماده شود) استفاده کنید.

معمولا در  آش نرم از هیچ روغنی استفاده نمیکنند ولی برای مقوی کردن آش نرم از روغن حیوانی ( اگر کسی به بوی آن حساس است ) از کمی کره استفاده کنید.

 این آش چون بعد از پخت نرم و راحت قابل هضم است مناسب بیشتر مناسب کودکان و سالخوردگان میباشد.

آش نرم غذای محلی همدان است که هنگام میل کردن به ماست آبغوره نیز اضافه میکنند. امیدوارم لذت برده باشید.

آخرین آموزش ها
برترین ها