haraj logo
جستجو

جوجه حلزونی

مواد لازم :
فیله مرغ : 400گرمزعفران دمکرده : به مقدار لازمآبلیمو : به مقدار لازمپیاز : یک عدد بزرگنمک و فلفل : به مقدار لازمروغن سرخ کردنی : به مقدار لازمادویه : به مقدار لازم

سلام دوستای گلم همگی بلا استثنا طعم جوجه رو چشیدیم؛ اما این بار میخوایم طرز تهیه جوجه با ظاهر متفاوت و شیک را بهتون آموزش بدیم که میتونین توی مهمونیا برای پخت جوجه استفاده کنین و یه سفره خاص رو داشته باشین. برای آماده کردن این غذا ابتدا فیله های مرغ را به صورت نواری (نه خیلی ضخیم و نه خیلی باریک) برش میدهیم و داخل ظرف مناسبی میریزیم. پیاز هارا درشت خلالی خرد میکنیم. (اگه بخوایم پیاز هارو ریز خرد کنیم یا رنده کنیم به فیله ها میچسبه و موقع کباب کردن میسوزه و ظاهر بدی به کباب ها میده) و به فیله ها اضافه میکنیم.

آبلیمو،نمک و فلفل،زعفران که از قبل دم کرده ایم و ادویه را روی فیله ها میریزیم.(توجه کنید مقدار آبلیمو نباید خیلی زیاد باشه چون باعث میشه گوشتمون زیاد از حد سفت بشه در حدی از آبلیمو استفاده کنید که فیله هارا طعم دار کنه). روی در ظرف را با سلفون میپوشانیم و ظرف را 2 ساعت داخل یخچال قرار میدیم تا فیله های مرغ کاملا طعم دار شود.

 بعد از اینکه فیله های مرغ طعم دار شد سیخ ها را برمیداریم. فیله های مرغی را که به صورت نوار برش داده بودیم میپیچیم و به سیخ میزنیم. (مانند عکس به صورت صدف حلزون در میاریم). تابه را روی شعله قرار میدهیم. (بهتر است از تابه دو طرفه استفاده شود.) کمی روغن داخل تابه میریزیم و جوجه ها را داخل آن میچینیم. هرچند دقیقه یکبار سیخ ها را زیر و رو میکنیم تا هر دو طرف جوجه ها کباب شود.(البته میتونین از زغال هم برای کباب جوجه ها استفاده کنین که ما با تابه اینکارو انجام دادیم). وقتی جوجه ها آماده شد میتونین چندتا گوجه فرنگی رو هم کباب کنید که کنار جوجه حلزونی قرار بدین. نوش جااان??

جوجه حلزونی

 

آخرین آموزش ها
برترین ها